Soundtrack.bg

Семейство Симпсън предсказаха новия епизод на „Игра на тронове“

Внимание! Текстът съдържа СПОЙЛЕРИ за последно излъчения епизод на „Игра на тронове“.

Е, случи се това, което до голяма степен очаквахме. Денерис Таргариен окончателно се превърна в „Лудата кралица“, възсядайки единствения си оцелял дракон и изпепелявайки до основи столицата на Вестерос Кралски чертог. Родената в буря изпълни голямата си цел и превзе столицата на Седемте кралства, но с цената на хиляди погубени животи и изклани жители на града. Тук можете да видите промо на предстоящия последен епизод на шоуто, с който сериалът окончателно ще приключи.

Разбира се, имаше не малко знаци, че именно това предстои да се случи. Самата Денерис понесе много лични загуби в последните няколко серии, а предателството на Джон Сноу и отдръпването му от нея окончателно запалиха искрата на лудостта. Драконовата кралица реши да изпепели Кралски чертог въпреки факта, че камбаната на града бе бита, което означаваше неговата безусловна капитулация.

Още през 2017 година обаче действията на Денерис бяха предсказани. При това – не от кого да е, а от любимите ни жълти анимационни герои Семейство Симпсън. Това не е и чак толкова изненадващо, защото и друг път се е случвало, именно тези жълтурковци от градчето Спрингфийлд да „предсказват“ събития, които още не са се случили. Едно от най-известните им „пророчества“ е избирането на Доналд Тръмп за президент на САЩ.

В социалните мрежи се появи фрагмент от епизод на „Семейство Симпсън“ от 2017 година, който ни показва жълтото семейство в света на „Игра на тронове“. Във въпросната сцена ги виждаме да наблюдават начина, по който дракон изпепелява град или село, а сцената силно наподобява това, което видяхме онзи ден в предпоследния епизод на „троновете“.

Феновете на „Семейство Симпсън“ вероятно вече са разбрали, че всички сезони на популярния сериал ще бъдат налични в новата стрийминг платформа на Walt Disney – Disney+. Ура!