Soundtrack.bg

Трейлърите от миналата седмица, които трябва да видите

Какво ново от света на киното?

„Отмъстителите: Краят“ на Marvel продължава да бъде лидер в световния боксофис, а „Pokemon: Детектив Пикачу“ също стартира изключително силно, оправдавайки високите очаквания. В кината вече е и биографичният филм за великия фентъзи писател Дж. Р.Р. Толкин, както и комедията The Hustle.

Днес обаче ще насочим внимание към най-интересните трейлъри от миналата седмица, на които си струва да обърнем подобаващо внимание.

Brightburn

Преведен на български като „Жив огън“, филмът на режисьора Джеймс Гън („Пазители на галактиката“) също вече в кината. Лентата е хорър със супергеройски елементи, които ни представят историята на момче, което обаче не е точно като останалите.

I Am Mother

Носителката на „Оскар“ Хилъри Суонк е отлична актриса, която ще гледаме и в продукцията на Netflix I Am Mother. Филмът разказва за един пост-апокалиптичен свят, където робот на име Mother отглежда човеци с цел отново да възроди популацията на планетата.

It Chapter Two

„То“ е един от най-добрите романи на Стивън Кинг, а през септември ще можем да видим и втората част от неговата екранизация. Първият филм бе доста добър, поради което очакваме много и от неговото продължение. Доста нови имена влизат в актьорския състав, а първият трейлър ни позволява да се завърнем в американското градче Дери.

Rim of the World

Още една история за края на света. Тук се натъкваме на четирима млади приятели, които трябва да обединят усилията си и да предотвратят апокалипсиса. Има велосипеди, има чудовища… общо взето, май прилича на Stranger Things, само че в днешно време.

Spider-Man: Far From Home

С „Отмъстителите: Краят“ приключва третата фаза на филмите на Marvel, но техните филми продължават. Ако все още не сте гледали „Краят“, не гледайте първия трейлър на „Спайдър-Мен: Далеч от дома“, защото има спойлери.

The Lodge

Филмът разказва за майка и нейните деца, които са затворени в къща по време на зимата, а различни странни неща започват да се случват. С други думи, още един хорър е.

Where’d You Go, Bernadette

Кейт Бланшет винаги е брилянтна в своите роли, а този път тя участва в тази комедия. Тук тя играе Бернадет, която изчезва, а нейният съпруг и дъщеря се опитват да я открият.