Soundtrack.bg

Вижте промото на финалния епизод на „Игра на тронове“ (ВИДЕО)

Краят на „Игра на тронове“ настъпва с предстоящия финален епизод на шоуто. Внимание, СПОЙЛЕРИ!

Колкото и да не ни се иска, краят на „Игра на тронове“ настъпва след само седмица. Предстоящият шести епизод на осми сезон ще бъде последен за сериала, който грабна вниманието на милиони хора по цялото земно кълбо. HBO създаде една от най-успешните продукции в цялата история на телевизията, но както се казва – рано или късно, всяко нещо трябва да достигне своя епилог.

Излъченият тази нощ епизод определено бе крайно драматичен. Както всички очаквахме, Денерис Таргариен се превърна в Лудата кралица, изпепелявайки Кралски чертог и отнемайки живота на хиляди невинни хора. Драконовата кралица най-сетне постигна своята цел, добирайки се до Железния трон, но правейки на с цената на много невинни животи. Остава да видим – какви ще бъдат последствията от това и как ще реагират някои от хората, които досега бяха на нейна страна?

Минути след края на епизода, HBO излъчи промо на предстоящия финален епизод на шоуто. Ето го и него:

Кадрите от предстоящата серия видимо се фокусират върху руините на Кралски чертог. Виждаме неговия най-голям защитник до този момент – Тирион Ланистър, който направи всичко възможно, за да спаси столицата на Вестерос и нейните жители. Но не успявайки, въпреки че камбаната бе бита, с което бе обявена капитулацията на града.

Особено внимание трябва да насочим към Аря Старк, която най-вероятно вече има друга кралица в списъка си с животи, които иска да отнеме. Церсей вече я няма, но Аря видя с очите си всичко онова, което Денерис причини със своя дракон и войските си. Можете да бъдете сигурни, че в момента тя има само една цел – да спре Драконовата кралица.

В промото на новия епизод не виждаме Джон Сноу, който вероятно също е преосмислил думите си, че Денерис е „неговата кралица“. Промото не го показва, но подозираме, че и той ще има важна роля в предстоящия финален епизод.