Soundtrack.bg

Всички сезони на „Семейство Симпсън“ ще бъдат в Disney+

Култовата анимация „Семейство Симпсън“ ще бъде налична от начало до край в новата стрийминг платформа Disney+.

Съвсем скоро една от най-култовите анимации в историята „Семейство Симпсън“ ще има своя нов дом. Това е новата стрийминг платформа на Walt Disney, която ще носи името Disney+. Услугата ще бъде налична на 12 ноември, като още от самото си тръгване платформата ще бъде силен конкурент на вече утвърдени брандове като Netflix, Hulu и Amazon Prime.

Сред основните акценти в каталога на Disney+ ще бъдат продукции, свързани с легендарния франчайз „Междузвездни войни“ и съдържание, свързано с все по-разширяващата се вселена на Marvel. Сред по-любопитните новини е и фактът, че всичките 30 сезона на „Семейство Симпсън“ също ще бъдат налични за гледане.

В момента „Семейство Симпсън“ може да бъде гледан в каталога на Hulu, но Walt Disney вече има контрол и над тази стрийминг услуга, притежавайки 60% от акциите ѝ. Смята се, че в бъдеще Walt Disney ще продължи да инвестира значително и в Hulu, въпреки появата на Disney+.

По случай включването на „Симпсън“ в каталога на Disney+, Walt Disney публикува специално кратко видео с любимите ни жълти герои от градчето Спрингфийлд:

Разбира се, „Семейство Симпсън“ е само част от многото продукции, които ще бъдат поместени в новата платформа. WandaVision и Falcon and Winter Soldier са два нови сериала, които ще бъдат създадени под шапката на Marvel, докато The Mandalorian и сериал, посветен на Касиан Андор от Rogue One, ще зарадват феновете на „Междузвездни войни“. Ще има още любими продукции на студиото Pixar, както и всички анимационни класики с марката Walt Disney от предишни години. Очаква се над 100 филма да бъдат налични в каталога на Disney+ при стартиране на услугата, която ще бъде на стойност 6.99 долара на месец. Е, остава да почакаме, за да видим дали услугата ще си заслужава още при самия си старт.