Soundtrack.bg

Въпреки изцепката на Уил Смит – „Лоши момчета“ 4 ще има

Sony официално потвърдиха, че екшън-комедията „Лоши момчета“ 4 все още е в процес на разработка. Това се случва след доста спекулации, че проектът е спрян заради инцидента с шамара на Уил Смит на „Оскар“-ите.

Както е известно, спечелилият статуетка Смит шокиращо зашлеви комика Крис Рок, когато последният се пошегува със съпругата му Джейда Пинкет Смит. Скоро след това се появиха информации, че някои от бъдещите проекти на Уил Смит ще бъдат отменени, а сред тях и четвъртият филм от поредицата „Лоши момчета“.

Пред „Дедлайн“ обаче президентът на Sony Том Ротман посочи, че работата по филма не е спряна, въпреки „злощастния инцидент“ с Уил Смит по време на церемонията през март. Това беше много неприятно нещо, което се случи и не мисля, че наистина трябва точно аз да коментирам, но мога да кажа, че познавам Уил Смит от много години и го познавам като добър човек.“

Прочетете още: Продуцентът на „Оскарите“ помислил, че Уил Смит и Крис Рок разиграват скеч

Той допълни: „Това беше пример за много стойностен човек, който обаче загуби контрол над нервите си пред целия свят. Вярвам, че извинението и съжалението му са истински и не губя надежда в прошката и изкуплението“.

Скоро след като удари шамара на Крис Рок, Уил Смит се извини публично за постъпката си и дори обяви, че напуска Академията за филмови изкуства. Освен това той получи и забрана да посещава „Оскар“-ите в следващите десет години.

Иначе „Лоши момчета“ е франчайз, който не се нуждае от реклама. Партньорството между Уил Смит и Мартин Лорънс е знаково, като това са едни от най-добрите екшън-комедии, които можете да гледате. Последният филм „Лоши момчета завинаги“ излезе през 2020 година и се смяташе, че ще бъде последен, но в крайна сметка плановете се промениха.

Иначе един от следващите проекти на Уил Смит се казва Emancipation и ще бъде режисиран от Антоан Фукуа. Филмът е продукция на Apple TV+ и се очаква на екран през 2023 година.

Soundtrack.bg

ЙОРДАНКА ХРИСТОВА – ЗАВИНАГИ

ТОНИКА СВ- КОНЦЕРТЪТ

UNIVERSAL

Advertisement

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.