Soundtrack.bg

Хейдън Кристенсен се завръща като Дарт Вейдър

Години по-късно, Хейдън Кристенсен отново ще получи възможността да изиграе ролята на Анакин Скайуокър / Дарт Вейдър. Това ще се случи в предстоящия сериал, главен персонаж в който ще бъде Асока Тано – най-известният ученик на Анакин сред джедаите.

Новият сериал от света на „Междузвездни войни“ ще се казва просто „Асока“, а в главната роля ще видим отново Росарио Доусън – актрисата, която изигра за кратко Асока Тано в супер успешната продукция „Мандалорецът„. Не е тайна, че Асока Тано е сред най-любимите персонажи на феновете на „Междузвездни войни“. Поради това не е никак изненадващо, че Walt Disney и Lucasfilm взеха решение да създадат изцяло нов сериал, в който тя да е основният герой.

Доскоро Асока Тано бе сред главните герои в анимационните проекти от света на „Междузвездни войни“, но участието на героя в „Мандалорецът“ пренесе персонажа и „на живо“.

Росарио Доусън като Асока Тано в „Мандалорецът“

Ще бъде интересно как точно ще се състои завръщането на Хейдън Кристенсен като Анакин Скайуокър / Дарт Вейдър, имайки предвид, че действието в „Асока“ ще се развива пет години след събитията в Епизод VI „Завръщането на джедаите“, когато Вейдър посрещна смъртта си. Очаква се снимките на сериала да стартират в началото на следващата година. Дейв Филони ще напише сценария, като той е и сред основните продуценти на проекта, рамо до рамо с Джон Фаврьо.

Очаква се Хейдън Кристенсен да се завърне и в предстоящия сериал за Оби Уан Кеноби, в който пък отново ще видим Юън МакГрегър в ролята на един от най-култовите джедаи във вселената на „Междузвездни войни“. Там действието ще се развива след събитията в Епизод III – „Завръщането на ситите“, ознаменувани от трансформацията на Анакин в Дарт Вейдър и почти пълното изтребление на джедаите.

В края на тази година се очаква да можем да гледаме и сериала, в който главно действащо лице ще бъде легендарният ловец на глави и любимец на феновете Боба Фет.

ПРОМОЦИИ UPI BEAUTY