Soundtrack.bg

Показаха първи трейлър на филма по Uncharted (ВИДЕО)

Индиана Джоунс на видео игрите Нейтън Дрейк оживява в първия трейлър на Uncharted – филмът, който ще пренесе на голям екран една от най-успешните и обичани гейминг поредици в историята.

В ролята на Дрейк виждаме самият Спайдър-мен – Том Холанд, който ще си партнира с ветерана Марк Уолбърг в ролята на неговия верен спътник Съли. Както виждаме от трейлъра, лентата ще проследи самото начало на приключенската кариера на Нейтън Дрейк и първото му запознанство със Съливан – човекът, който ще стане негов партньор в изследването на най-мистичните и тайнствени кътчета на планетата.

Реализацията на този проект бе изключително трудна, като множество пъти бе сменен режисьорът на филма. В крайна сметка се стигна до реализация, а в режисьорския стол седна американецът Рубен Флейшър, работил по проекти като „Венъм“ и „Зомбиленд“. Освен Том Холанд и Марк Уолбърг, участие в Uncharted взимат още Антонио Бандерас, Тати Габриел, София Али, Сара Петрик и други.

Вижте и трейлъра с български субтитри:

Режисьорът Рубен Флейшър споделя, че голямата му цел е била да направи филм, който да се хареса както на големите фенове на игрите, така и на онези, които не знаят нищо за тях, но просто искат да се насладят на лентата. В трейлъра виждаме множество сцени и каскади, които напомнят на маневрите на Нейтън Дрейк в игрите на Naughty Dog. Ако някои от тях просто не ви изглеждат реалистично, все пак не забравяйте, че филмът е базиран върху видео игри – реализмът ще отстъпи назад в някои определени моменти.

В ролята на основния антагонист в Uncharted виждаме испанската звезда Антонио Бандерас. Той е показан не особено много в трейлъра, но пък успява да внесе известна доза изтънченост във видеото. Той ще изиграе ролята на безмилостен ловец на съкровища, чийто пътища с Нейтън Дрейк ще бъдат преплетени.

Uncharted ще можем да гледаме на кино екран в България през месец февруари 2022 година.

ПРОМОЦИИ UPI BEAUTY