Soundtrack.bg

Очевидно е – нуждаем се от игра, базирана на „Мандалорецът“

Последната трилогия от „Междузвездни войни“ ни изпълни с разочарование, но двата сезона на „Мандалорецът“ по Disney+ успяха да ни вдъхнат надежда, че все още има качествени продукти от епичната вселена на Джордж Лукас.

А не е ли най-логично скоро да видим и видео игра, базирана върху „Мандалорецът“? В крайна сметка, идеята на сериала определено предразполага да видим една наистина успешна игра.

Това мнение споделя и Кори Барлог от студиото Santa Monica, стоящо зад култовата гейминг поредица God of War. В Twitter Барлог предложи очевидното, а именно – че рано или късно трябва да видим игра по „Мандалорецът“.

„Ако в момента никой не работи върху страхотна сингъл плейър игра по „Мандалорецът“, където влизаш в ролята на ловец на глави, летящ с кораба си от система до система, хващайки издирвани престъпници, подобряващ своята бескар броня и попадаш от приключение в приключение, то просто не знам какво по дяволите правим тук.“

Кори Барлог добави: „А под страхотна сингъл плейър игра имам предвид, че трябва всичко да се фокусира върху развитието на героя с всичките му труимфи и загуби, с всичките невъзможни решения, които трябва да вземеш… тук не говорим само за стреляне, но за оцеляване – както физически, така и емоционално. Въпреки че стрелянето, само по себе си, ще бъде много забавно“.

Трябва да признаем, че предложената ни от EA Jedi: Fallen Order бе наистина добра, което ни дава надежди, че и евентуално заглавие, базирано върху „Мандалорецът“, би имало подобен успех. Кой ли не би искал да влезе в ролята на Мандо, да използва всичките му оръжия и да обикаля различни планети, търсейки издирвани престъпници. И Кори Барлог определено е прав – би било супер изживяване да ъпгрейдваме бескар бронята на Мандо и да правим показателите му дори още по-добри.

Иначе вторият сезон на „Мандалорецът“ върви в момента, като ние определено ви го препоръчваме. Сериалът е с категорично качество и е може би най-доброто нещо от Star Wars вселената напоследък.

Soundtrack.bg

ЙОРДАНКА ХРИСТОВА – ЗАВИНАГИ

ТОНИКА СВ- КОНЦЕРТЪТ

UNIVERSAL

Advertisement

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.