Soundtrack.bg

Даниел Крейг счупил носа на Баутиста и избягал, ужасен от страх

Премиерата на новия филм за Джеймс Бонд „Смъртта може да почака“ продължава да наближава, а ние нямаме търпение да го гледаме. Това вече можем и да сторим на открито, и на чист въздух, а как и къде, можете да разберете ТУК.

С наближаващата премиера на „Смъртта може да почака“, продължаваме да научаваме любопитни неща от предишните филми с участието на Даниел Крейг в главната роля. Както добре знаем, британският актьор ще се сбогува с ролята на Агент 007 с предстоящата лента. Все още не е ясно кой ще го замени в черния смокинг, като се очаква решение за това да бъде взето през следващата година.

Гостувайки в шоуто на Греъм Нортън, Даниел Крейг си спомни за нещо брутално, което се е случило по време на филмите „Спектър“. Тогава един от участващите в лентата е бившият кечист Дейв Баутиста, който развива все по-сериозна актьорска кариера в последно време. Оказва се, че без да иска, Даниел Крейг е счупил носа на Баутиста по време на снимките, а секунди по-късно е избягал от местопроизшествието, истински ужасен от случилото се.

„Счупих му носа“, спомни си Крейг, продължавайки: „Очевидно, това беше грешка от моя страна. Той е наистина голям тип и е бивш кечист. Наистина никой не би искал да се е*ава с него. По време на снимките отправих удар и го фраснах право в носа. Чух го как изпука и си казах – „О, Боже, не“. Веднага избягах. Бях сигурен, че той ще тръгне по петите му, но всъщност се държа наистина спортменски“.

„Той е много по-як от мен“, продължи Крейг. Той добави, че Баутиста е бил наистина внимателен с него, докато са снимали бойните сцени.

Даниел Крейг дебютира в ролята на Джеймс Бонд през 2006 година, когато участва в „Казино Роял“. След това той повтори ролята на 007 в още три филма. Следващият филм за Бонд ще бъде най-дългият до този момент.