Soundtrack.bg

Лидерът на лейбъристите смята, че е време жена да бъде Бонд

Не се учудвайте, че в последните дни се говори толкова много за великия филмов франчайз за Джеймс Бонд. Днес и в България ще се състои премиера на новия филм за 007 – „Смъртта може да почака“. Него можете да гледате и на открито на територията на София. Вижте ТУК как може да се случи това.

Новият филм за Бонд е малко по-специален, защото за последен път ще гледаме Даниел Крейг в култовата роля. Британският актьор се сбогува с иконичния образ на суперагента, а кой ще го наследи – това все още не е ясно. Очаква се решение да бъде взето през следващата година, освен ако продуцентите не избързат и не ни изненадат.

Трябва ли обаче следващият Бонд отново да е мъж? Защото все по-често се говори за това, че е възможно ролята да бъде поета от жена.

Подобно мнение отстоява и лидерът на лейбъристите във Великобритания Кийр Стармър. Говорейки в шоуто „Добро утро, Британия“, Стармър подкрепи идеята за радикална промяна в бъдеще.

„Нямам любим Бонд, но наистина мисля, че е време Бонд да бъде жена“, сподели Стармър.

На противно мнение обаче е сценаристката Фийби Уолър-Бридж, която е част от екипа сценаристи на „Смъртта може да почака“. Тя сподели следното: „Мисля, че Бонд винаги ще бъде Джеймс Бонд. Просто трябва да измислим някой, който да му съперничи“.

Актьорът Бен Уишоу, който играе ролята на Q в последните три филма за 007, от своя страна смята, че няма нищо лошо следващият Джеймс Бонд да е гей.

„Разбира се, че бих искал да видя това. Наистина вярвам, че трябва да се стремим към свят, в който всеки един човек може да изиграе каквото и да е. Наистина би било страхотно, ако сексуалността нямаше никакво значение за поемането на подобна роля“, заяви Уишоу.

„Смъртта може да почака“ е режисиран от Кари Фукунага, а освен Даниел Крейг ще видим цели двама носители на „Оскар“ – Рами Малек и Кристоф Валц.

МРЪСНИ ПРИКАЗКИ – Пощенска кутия за приказки

Място Наречено Другаде – театър Борисова

СИМФОНИЧЕН СПЕКТАКЪЛ ВИВАЛДИ ЗАВИНАГИ

Свободно падащи истории