Soundtrack.bg

Новият „Бонд“ филм ще бъде най-дългият досега

По всичко изглежда, че Даниел Крейг ще има едно подобаващо изпращане като агент 007. Следващият филм за Джеймс Бонд, носещ името „Смъртта може да почака“, ще бъде най-дългият в цялата история на култовия франчайз. Точната дължина на лентата е 163 минути, което е абсолютен рекорд до момента.

Иначе казано, преди да влезете в кино салона, за гледате най-новата „Бонд“ продукция, уверете се, че нямате нужда от посещение в тоалетната. Ще постоите бая време на седалката.

Досегашният „Бонд“ рекордьор за дължина бе „Спектър“ със своите 148 минути, докато третото място в класацията ще остане за „Казино Роял“ с времетраене от 144 минути. Любопитното е, че Даниел Крейг играе агент 007 и в трите филма.

За британския актьор това ще бъде последна роля като Джеймс Бонд. На този етап няма обявен негов наследник. Това всъщност може да е жена и по-конкретно Лашана Линч, която ще бъде представена пред феновете в предстоящия „Смъртта може да почака“. Там тя ще изиграе ролята на друг суперагент, който впоследствие може и да поеме лидерската палка в поредицата.

„Смъртта може да почака“ очакваме през октомври. По първоначални планове вече трябваше да сме го гледали, но пандемията от коронавирус на няколко пъти забави качването му на екран. Самите снимки също не протекоха леко. Първоначално имаше смяна на режисьорите, а след това и Даниел Крейг се контузи по време на каскада. В крайна сметка, всичко приключи добре. Режисьор на филма е Кари Фукунага, който замени напусналия Дани Бойл.

Една от големите атракции в „Смъртта може да почака“ ще бъде носителят на „Оскар“ Рами Малек. Той ще изиграе злодея Сафин, определян като „враг, какъвто Бонд никога не е имал до този момент“. От трейлърите виждаме, че Сафин изглежда като един истинск интригуващ персонаж. В актьорския каст личат още имена като Кристоф Валц, Леа Сейду, Бен Уишоу, Ана де Армас, Джефри Райт, Наоми Харис и други.

МРЪСНИ ПРИКАЗКИ – Пощенска кутия за приказки

Място Наречено Другаде – театър Борисова

СИМФОНИЧЕН СПЕКТАКЪЛ ВИВАЛДИ ЗАВИНАГИ

Свободно падащи истории