Soundtrack.bg

HBO показаха първи кадър от екранизацията на The Last of Us

HBO и Naughty Dog зарадваха всички фенове на култовата видео игра The Last of Us, показвайки първи кадър от предстоящия сериал, базиран на заглавието. Както добре знаем, в главните роли на Джоуъл и Ели ще видим съответно Педро Паскал и Бела Рамзи – двама актьори, които са участвали в един от най-успешните сериали на HBO до момента – „Игра на тронове“.

Въпросният кадър не ни показва лицата на Паскал и Рамзи в ролите на Джоуъл и Ели, тъй като ги виждаме единствено в гръб. Малко или много обаче добиваме представа за това, което тепърва ни предстои да видим. Сериалът ще бъде в десет серии и ще дебютира през следващата година.

От кадъра, който HBO и Naughty Dog споделиха в социалните мрежи, виждаме че облеклата и раниците на двамата главни герои са строго съобразени с тези в играта. Тепърва ще можем да преценим доколко шоуто ще следва стъпките на играта и какво евентуално ще бъде променено.

Разбира се, ние нито за секунда не сме съмнявали, че шоуто няма да разочарова феновете на The Last of Us. Основна причина за това е фактът, че самият режисьор на играта Нийл Дръкман е ключова част и от екипа на сериала. Малко или много, това е силна гаранция, че продукцията на HBO няма да „предаде“ играта – нещо, което притеснява всеки фен на The Last of Us.

Самият Нийл Дръкман написа в Twitter: „Първият път, когато ги видях в костюмите им, си казах – „Боже Господи! Това са Джоуъл и Ели! Нямам търпение да ви покажа още повече от нашите проекти!“

От кадъра виждаме, че Джоуъл и Ели наблюдават останките от самолет, който се е разбил на хълма пред тях. Все още не знаем дали това ще е част от сюжетната линия или просто детайл, който да подсили чувството на отчаяние от света, който те обитават.

The Last of Us няма да бъде никак евтин, имайки предвид, че всеки един от десетте епизода на сериала ще бъде с бюджет от над 10 милиона долара.

Soundtrack.bg

8 МАРТ

UNIVERSAL

ПРОМОЦИИ ЗИМА

Advertisement

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.