Soundtrack.bg
Колин Фарел

Колин Фарел е неразпознаваем като Пингвина

Ирландската кино звезда Колин Фарел е напълно неразпознаваем на снимачната площадка на новия филм за Батман – The Batman. В него Фарел влиза в ролята на Пингвина – един от знаковите опоненти на Тъмния рицар. От първия трейлър обаче виждаме, че ирландецът ни най-малко не прилича на себе си, което означава, че гримьорите са свършили страхотна работа.

За това призна и колегата на Фарел Джефри Райт, който в The Batman ще изиграе ролята на Комисар Джим Гордън – едно от най-знаковите ченгета в Готъм Сити.

Трансформацията на Колин Фарел в Пингвина е толкова впечатляваща, че гримьорът Майк Марино трябваше да потвърди, че това наистина е той.

Колин Фарел не прилича на себе си в образа на Пингвина

Давайки интервю пред Sirius XM, Джефри Райт призна, че в самото начало дори не е разбрал, че това на снимачната площадка действително е Колин Фарел.

„И преди съм работил с този гримьор и той е просто невероятен. Един ден Колин се появи на снимачната площадка, а аз просто преминах покрай него, без изобщо да разбера, че това е той“.

„Казах нещо от рода на – „Окей, хей пич, какво се случва, къде е Колин, предстои да снимаме? Всичко това бе наистина забележително“.

От думите на Райт също така разбираме, че Комисар Джим Гордън и Пингвина явно ще споделят сцена в новия филм за Батман на режисьора Мат Рийвс. Както вече знаем, Робърт Патинсън ще влезе в ролята на един по-млад Брус Уейн, а в актьорския каст намираме още имена като Зоуи Кравиц, Анди Съркис, Пол Дейно, Питър Сарсгард, Джон Туртуро и други.

Премиерата на The Batman се очаква на 1 октомври 2021 година. Все още нямаме ясен поглед върху сюжета на лентата, но от трейлъра добиваме добър поглед над цялостната атмосфера на филма. Очакванията към проекта са изключително големи, поради което се надяваме, че режисьорът Мат Рийвс няма да ни разочарова.

Soundtrack.bg

ЙОРДАНКА ХРИСТОВА – ЗАВИНАГИ

ТОНИКА СВ- КОНЦЕРТЪТ

UNIVERSAL

Advertisement

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.