Soundtrack.bg

Ето го! Първият трейлър на „Батман“ е тук (ВИДЕО)

Готови ли сте за трейлъра на новия филм за Батман? Защото той е вече тук!

Новият филм за Батман на режисьора Мат Рийвс е едно от най-чаканите кино събития, а вече можем да видим и първи трейлър на лентата. Трейлърът бе представен по време на виртуалното издание на събитието DC FanDome, а сега можем за първи път да видим Робърт Патинсън в ролята на Тъмния рицар.

Това, което можем да кажем, е че обещанието на Мат Рийвс за един по-мрачен като атмосфера „Батман“ определено изглежда валидно. Със сигурност харесваме атмосферата, която улавяме от трейлъра, където има някои наистина, наистина мрачни моменти.

Но нека не ви губим времето, ето и самия трейлър:

Събитията в трейлъра отново ни отвеждат към Готъм Сити, докато градът продължава да бъде разкъсван от високи нива на престъпност. Виждаме, че някой всячески се опитва да се добере до Батман, оставяйки му мрачни послания след извършени престъпни актове. Както вече сме говорили, The Batman ще ни покаже Тъмния рицар в самото начало на кариерата му като супергерой – тук са изминали едва две години, откакто Брус Уейн е сложил наметалото. Както режисьорът Мат Рийвс казва, тук „Батман все още не е Батман“, като има множество хора, които изпитват силен страх от персоната му.

Кого още виждаме в трейлъра? Виждаме Джефри Райт като Комисар Джим Гордън, както и Зоуи Кравиц в ролята на Жената котка. Чуваме и гласа на Анди Съркис в ролята на Алфред. Иначе трябва да очакваме Колин Фарел в ролята на Пингвина, Пол Дейно като Гатанката и други.

Заради пандемията от коронавирус, снимките на новия „Батман“ бяха прекъснати. Очаква се обаче филмът да бъде на голям екран на 1 октомври 2021 година. Предстои да видим, дали този срок може да бъде спазен. В момента ситуацията в Холивуд е крайно несигурна, поради което е напълно нормално множество продукции да не спазят първоначално зададените срокове.

Soundtrack.bg

ЙОРДАНКА ХРИСТОВА – ЗАВИНАГИ

ТОНИКА СВ- КОНЦЕРТЪТ

UNIVERSAL

Advertisement

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.