Soundtrack.bg
батман

Мат Рийвс обясни с какво неговият Батман е различен

Всички в момента говорят за The Batman – новият филм за супергероя на DC, след като успяхме да видим вълнуващ първи трейлър на лентата.

Новият филм за Тъмния рицар ще бъде режисиран от Мат Рийвс и се очаква на голям екран през следващата 2021 година. Робърт Патинсън ще влезе в ролята на Брус Уейн, а страхотният актьорски състав се допълва от имена като Колин Фарел, Джефри Райт, Анди Съркис, Зоуи Кравиц, Пол Дейно, Джон Туртуро и други. Първоначалните ни очаквания се потвърдиха и от трейлъра, който показа една мрачна и подтискаща атмосфера, която определено ни накара да настръхнем.

Но с какво Батман на Мат Рийвс ще бъде различен от останалите? Робърт Патинсън поема щафетата от Бен Афлек, който е последният засега Брус Уейн на големия екран.

Режисьорът Мат Рийвс отговори на множество въпроси от страна на DC феновете. Говорейки за новия Батман, Рийвс заяви: „Това няма да бъде история за самия произход на Батман, но ще го срещнем в неговите най-ранни дни. Това, което е важно, е че феновете вече знаят множество други истории, как той е трябвало да овладее своя страх и самия себе си, за да се превърне в Батман. За мен бе вълнуващо да го срещнем посредата на този криминологичен експеримент, който го превръща в Батман. Той допуска грешки, но израства. По един начин го усещаме много човечен, но и все още правещ грешки“.

Режисьорът добави: „Също така това, което е по-различно в това, което правим, е да докоснем съдържанието на по-ранните комикси, които го описват като най-добрия детектив на света. Тези неща са били засягани в предишните филми до момента, но не зная дали са били централна тема в сюжета, както е в The Batman. Надявам се, че това ще го направи истински различен спрямо останалите“.

От думите на Рийвс личи, че ще видим един Брус Уейн, който все още не е най-добрият възможен Батман, но се опитва да се развива и да се превърне в такъв. Определено това развитие ще бъде любопитно за проследяване на голям екран.

Soundtrack.bg

ЙОРДАНКА ХРИСТОВА – ЗАВИНАГИ

ТОНИКА СВ- КОНЦЕРТЪТ

UNIVERSAL

Advertisement

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.