Soundtrack.bg

Отново отложиха излизането на Cyberpunk 2077

Геймърите, очакващи с нетърпение появата на играта Cyberpunk 2077 на полското студио Projekt Red, отново останаха разочаровани. Най-ненадейно поляците обявиха, че дългочаканото RPG ще излезе с два месеца закъснение. Така вместо на през септември, когато се очакваше, Cyberpunk 2077 ще бъде налична на пазара с премиерна дата 19 ноември. Е, дано да си струва чакането!

Projekt Red обявиха новината чрез каналите си в социалните мрежи. Разбира се, феновете останаха разочаровани, но същевременно се обединиха около тезата, че е по-добре да изчакат още малко, но да получат напълно завършена и перфектна игра. Очаква се Cyberpunk 2077 да бъде сред кандидатите за игра №1 на 2020 година, макар че феновете на The Last of Us вероятно ще има какво да кажат по този въпрос.

Говорейки за The Last of Us, тя също бе забавена на няколко пъти, за да могат от студиото Naughty Dog да я изпипат до последния детайл. Разбира се, в това няма нищо лошо. Винаги е по-добре студиата да разочароват малко феновете, но впоследствие да им предложат възможно най-полиран продукт. От първите ревюта на The Last of Us II става ясно, че Naughty Dog са успели да се справят с „отличен“ с тази задача.

А ставайки дума за Cyberpunk 2077, ние нямаме никакво съмнение, че Projekt Red ще ни предостави истински шедьовър. Все пак, говорим за студиото, което преди няколко години ни „подари“ The Witcher 3: Wild Hunt, може би една от най-добрите игри на всички времена. Не на последно място, със Cyberpunk 2077 ще получим и малко доза Киану Рийвс, което винаги е супер.

Както очевидно си личи от името, Cyberpunk 2077 ще бъде подвластна на жанра киберпънк. Играта ще ни отведе към т.нар. Night City, намиращ се в Калифорния. Годината ще бъде 2077, а светът се контролира от могъщата корпорация MegaCorps. „Нощния град“ ще ни предложи фантастичен и богат на възможности отворен свят, в който, убедени сме, ще потънем изцяло.

Soundtrack.bg

CHAPLIN PIANISSSIMO концерт-спектакъл

ТОНИКА СВ- КОНЦЕРТЪТ

UNIVERSAL

Advertisement

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.