Soundtrack.bg

Cyberpunk 2077, с участието на Киану Рийвс, излиза през 2020 г.

Холивудската звезда Киану Рийвс участва в очакваното с огромен интерес заглавие Cyberpunk 2077.

Cyberpunk 2077 е една от най-очакваните игри за следващата една година. Разработчик на заглавието е полското студио Projekt Red, което стои зад направат на една от най-добрите игри на всички времена – The Witcher 3. Това, само по себе си, ни дава гаранция за нещо наистина впечатляващо, което предстои.

По време на пресконференцият на Microsoft на гейм изложението E3 феновете станаха още по-развълнувани. Бе пуснат нов трейлър на играта, от който става ясно, че част от играта е и холивудската звезда Киану Рийвс. Актьорът от „Матрицата“ и „Джон Уик“ се появява в самия край на трейлъра, който можете да гледате още сега:

След като трейлърът на Cyberpunk 2077 бе излъчен, самият Киану Рийвс се появи на сцената и говори за играта. Стана ясно, че заглавието вече има и официална дата за излизане – 16 април 2020 година. Рийвс сподели, че е развълнуван от възможността да бъде част от този проект, като той говори и за някои от предимствата, които Cyberpunk 2077 ще ни предложи.

Впоследствие стана ясно и каква точна ще бъде ролята на Киану Рийвс в Cyberpunk 2077. Той ще изиграе персонажа Джони Силвърхенд. Projekt Red го описват като „легендарен рокер“, който е получил прякора си от факта, че има сребърна на цвят механична ръка. Джони Силвърхенд е описван като „ключова фигура“ в сюжета на играта, тъй че вероятно ще видим доста от него.

В трейлъра на Cyberpunk 2077 от E3 виждаме Джони Силвърхенд в самия край на сегмента. Там той се обръща към главния герой, казвайки му: „Събуди се, по дяволите, Самурай, имаме град за изгаряне“.

Cyberpunk 2077 е игра, която се разработва вече от години. След внушителния успех на The Witcher, сега разработчиците от Projekt Red са готови да ни зарадват с ново изящно заглавие. Имайки предвид репутацията и възможностите на полското студио, убедени сме, че те няма да разочароват.

Константин Симидчийски

Константин е роден и живее в София, макар и тя често да го вбесява до крайност. Пада си по тривиални неща като музика, кино, литература, спорт, видео игри и всичко останало, което може да запълни свободното му време по един смислен начин. Обича и котки, дори и когато те не го обичат.

ЙОРДАНКА ХРИСТОВА – ЗАВИНАГИ

ТОНИКА СВ- КОНЦЕРТЪТ

UNIVERSAL

Advertisement

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.