Soundtrack.bg

Исай Моралес ще бъде злодеят в „Мисията невъзможна“ 7

Исай Моралес е последното име, което се присъединява към седмия филм от екшън франчайза „Мисията невъзможна“ с Том Крус в главната роля. Той ще замени Никълъс Холт и ще изиграе ролята на злодея в лентата. Моралес ще играе не само в седмия филм от поредицата, но и в „Мисията невъзможна“ 8, потвърди режисьорът Кристофър МакКуари.

Исай Моралес е име, което познаваме от някои топ сериали от калибъра на Ozark, Criminal Minds и How to Get Away with Murder. Видяхме го и в ролята на Детстроук в сериала на DC Titans. Освен Моралес, други нови лица в „Мисията невъзможна“ ще бъдат Хейли Атуел, Пом Клементиеф и Шей Уигъм. Сред актьорите, които ще се завърнат в поредицата, са Том Крус, Ребека Фъргюсън, Ванеса Кърби, Саймън Пег и Винг Реймс.

В момента снимките на „Мисията невъзможна“ 7 са прекратени, а причина това е пандемията от коронавирус, разбира се. Иначе снимките протичаха в Италия, която се оказа една от държавите, най-силно поразени от COVID-19. Имаше слухове, че процесът на заснемане може да продължи във Великобритания през март. Заради пандемията датата на премиера бе изместена за месец ноември 2021 година. Самият Том Крус пък вече се готви да заснеме първия в историята филм на борда на Международната космическа станция.

Иначе режисьорът на „Мисията невъзможна“ 7 Кристофър МакКуари разкри новината за кастинга на Исай Моралес в социалните мрежи. Към снимката на актьора, той добави енигматичното „Всички ние срещаме една и съща съдба…“

Наскоро режисьорът разкри, че плановете за „Мисията невъзможна“ 8 са станали факт, след като екипът е видял, че разполага с твърде много материал за 7-ия филм. Последният филм от франчайза излезе през 2018 година и заработи почти 800 милиона долара в боксофиса. Доказателство, че този франчайз все още не е изчерпан, въпреки наличието на вече шест филма.