Soundtrack.bg

Тарантино и Ума Търман преговарят за трета част на „Убий Бил“

Историята на „Убий Бил“ може би не е завършена в крайна сметка. Това поне подсказа актрисата Вивика Фокс, която взе участие в първия от двата култови филма на режисьора Куентин Тарантино.

Фокс, която изигра ролята на Вернита Грийн в първия „Убий Бил“, ни изненада с наистина приятни новини. А именно – че Куентин Тарантино води преговори с актрисата Ума Търман за участието ѝ в евентуален трети филм. Именно Търман е жената, която пресъздаде по възхитителен начин ролята на Беатрикс Кидо в първите два филма.

От известно време насам самият Тарантино намеква, че с радост би заснел трети филм и ново продължение на „Убий Бил“. В пресата се появи и информацията, че той е вечерял с Ума Търман, вероятно разговаряйки с нея относно това.

Смята се, че главна роля в третия филм би имала дъщерята на Вернита Грийн – Ники, изиграна от Амброзия Кели.

Говорейки пред Hollywood Reporter, Вивика Фокс посочи: „О, Боже мой – нямам търпение. Мисля, че те изчакват дъщерята на Вернита да порасне. Последно чух, че Куентин и Ума вече разговарят. Бих се радвала да стигнат до договорка. Той е наистина добър в това да връща лентата назад. Той е добър и в това да измисля начини, по които героите му отново да са живи. Наистина се надявам, че Вернита Грийн ще получи своето отмъщение“.

Вивика Фокс помни, че ролята на Вернита Грийн е била истинско предизвикателство за нея от физическа гледна точка.

„О, Боже, тренирах непрекъснато шест месеца. Буквално от размер 8 слязох до размер 2. Беше наистина интензивно и съсипващо, но обожавах всяка една синина по тялото си. Никога няма да забравя четвъртия и последен ден, в който заснемахме финалната битка. Преброих около 30 синини по тялото си, но се гордеех с всяка една от тях. Заслужих си ги“.

Преди време Куентин Тарантино бе заявил, че ще се оттегли след заснемането на десетия му филм. Предишният „Имало едно време в Холивуд“ бе неговият девети, тъй че с интерес ще проследим, дали култовият режисьор възнамерява да спази обещанието си.