Soundtrack.bg

Куентин Тарантино се отказа от идеята да прави „Стар Трек“ филм

Куентин Тарантино почти сигурно няма да режисира филм от вселената на „Стар Трек“.

Куентин Тарантино почти сигурно няма да режисира филм от вселената на „Стар Трек“, както се очакваше. Самият режисьор призна, че това най-вероятно няма да се случи.

От доста време насам се говори, че Тарантино ще режисира филм от света на „Стар Трек“, създаден по негова идея и по сценарий на Марк Ел Смит. В едно от интервютата си той бе заявил, че ще се заеме с този проект, щом приключи работата си по номинирания за десет награди „Оскар“ „Имало едно време в Холивуд“.

Сега обаче култовият американски режисьор сподели съвсем друга информация. Той заяви, че най-вероятно няма да се впусне към подобна авантюра, но се надява идеята му все пак да бъде реализирана, макар и от друг режисьор.

„Мисля, че те могат и да направят филма, но не мисля, че аз ще бъда този, който ще го режисира“, заяви Тарантино.

Той добави: „Идеята е добра. Определено трябва да го направят, като аз ще бъда щастлив да помогна и да им дам някои бележки“.

Някои от феновете на „Стар Трек“ имаха известни притеснения, дали нестандартният стил и похват на Куентин Тарантино ще паснат на sci-fi франчайза. Изглежда обаче, че те вече няма да има за какво да се тревожат.

Междувременно ще бъде интересно да проследим, дали Тарантино ще изпълни обещанието си да се оттегли след своя десети филм. Както добре знаем, „Имало едно време в Холивуд“ бе №9 в биографията му. Иначе казано, следва да остава само един. Това обещание често се цитира в почти всяка новина за Куентин Тарантино, но не е сигурно дали изобщо той възнамерява да го изпълни.

Напоследък упорито се говори, че десетият филм на Куентин Тарантино може да бъде още едно продължение на „Убий Бил“. Режисьорът дори вечеря с актрисата Ума Търман, изпълняваща главната роля. Подробности за разговора им обаче все още не знаем, за съжаление.

Константин Симидчийски

Константин е роден и живее в София, макар и тя често да го вбесява до крайност. Пада си по тривиални неща като музика, кино, литература, спорт, видео игри и всичко останало, което може да запълни свободното му време по един смислен начин. Обича и котки, дори и когато те не го обичат.

8 МАРТ

UNIVERSAL

ПРОМОЦИИ ЗИМА

Advertisement

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.