Soundtrack.bg

Новият филм за Бонд ще бъде най-дългият досега

„Смъртта може да почака“ ще бъде най-дългият филм за Джеймс Бонд до този момент.

Остава съвсем малко до премиерата на „Смъртта може да почака“ – новият филм за Джеймс Бонд, в който и за последен път ще видим Даниел Крейг в ролята на Агент 007. Около лентата, чийто режисьор е Кари Фукунага, има и друг любопитен момент – това ще бъде най-дългият „Бонд“ филм в историята до този момент.

25-ият филм за Агент 007 ще бъде с дължина от 163 минути (два часа и 43 минути), което го прави първенец по отношение на продължителност. Досегашният рекордьор в това отношение беше „Спектър“ със своята дължина от два часа и 40 минути.

Очакваме един страхотен нов „Бонд“ филм, с който да си вземем „довиждане“ с Даниел Крейг. Все още продуцентите на поредицата не са обявили, кой ще наследи русокосия британец в ролята на 007. Според поп звездата Били Айлиш, която изпълнява тематичната песен на филма, би било страхотно това да бъде чернокожият актьор Майкъл Би Джордан. Смята се, че сред фаворитите за ролята е звездата от „Игра на тронове“ и „Бодигард“ Ричард Мадън, а често се споменава и името на друг чернокож актьор – Идрис Елба.

Предстоящят „Смъртта може да почака“ ще ни представи и един вълнуващ злодей, в ролята на който ще влезе носителят на „Оскар“ Рами Малек. Малек, който изигра брилянтно ролята на Фреди Меркюри, ще изиграе биотерорист, който застрашава световния мир с опасна технология и се превръща в обект на интерес за самия Бонд. Кристоф Валц, друг носител на „Оскар“, също ще се завърне с роля в продукцията.

По първоначален план режисьор на „Смъртта може да почака“ трябваше да е Дани Бойл, който обаче напусна проекта заради възникнал спор от креативно естество с продуцентите.

25-ият филм за Джеймс Бонд е със световна премиера на 2 април, като сме напълно убедени, че филмът ще се радва на солиден интерес и от българските фенове.