Soundtrack.bg

Били Айлиш си хареса чернокож за следващ Джеймс Бонд

Поп звездата Били Айлиш смята, че Майкъл Б. Джордан би бил отличен избор за следващ Джеймс Бонд.

До премиерата на новия филм за Джеймс Бонд – „Смъртта може да почака“ остава съвсем малко, като за последен път ще видим Даниел Крейг в ролята на агент 007. Както е известно, след това той ще захвърли завинаги черния смокинг, правейки крачка към нови предизвикателства в кариерата си.

Но кой ще наследи Крейг като Джеймс Бонд? Продуцентите на франчайза все още нямат отговор на този въпрос. А и дори да имат, отказват да го споделят. Предполагаме, че е въпрос на време това да се случи.

Поп звездата Били Айлиш, която изпълни тематичната песен към новия филм за 007, има собствена идея за следващия 007. Според нея това може да бъде чернокожият актьор Майкъл Би Джордан, когото познаваме от супер успешни продукции като „Крийд“ и „Черната пантера“. Той би бил и първият чернокож актьор, влязъл в ролята на Бонд. Смята се, че друг кандидат за това е Идрис Елба, чието име също се споменава често.

Говорейки по този въпрос, Били Айлиш сподели: „Честно казано, Майкъл Би Джордан направо ще „убие“ в тази роля. Мисля, че ще го направи“, заяви Айлиш.

Не за първи път името на Майкъл Би Джордан се свързва с толкова голяма роля. Напоследък се говори, че той може да бъде и следващият Супермен. Това далеч не е толкова екстравагантно, колкото звучи, защото в комиксите от доста време насам има и чернокожи версии на култовия супергерой на DC.

Иначе режисьор на „Смъртта може да почака“ е Кари Фукунага, а в ролите ще видим Даниел Крейг, Рами Малек, Кристоф Валц, Наоми Харис, Бен Уишоу, Лашана Линч и други. По план филмът трябваше да бъде режисиран от Дани Бойл, но той напусна продукцията заради креатични различия с продуцентите. Следващият филм за 007 ще дебютира на кино екраните през месец април.