Soundtrack.bg

Ал Пачино лови нацисти в трейлъра на Hunters (ВИДЕО)

Легендата Ал Пачино участва в сериала на Amazon Prime Hunters.

Ал Пачино е голямата звезда в новия сериал на Amazon Prime „Ловци“ (Hunters). Шоуто е създадено от Дейвид Уейл, а сюжетът ни насочва към Ню Йорк от 70-те години на миналия век. Разказва се за организация от ловци на нацисти, които разбират, че на американска територия пребивават стотици представители на Хитлерова Германия, които са амбицирани да създадат Четвърти райх в САЩ.

Както можете да предположите, сериалът ще ни представи вълнуваща игра на котка и мишка между действащите в Америка нацисти и техните преследвачи. Шоуто ще дебютира в каталога на Amazon Prime през следващата година.

Изпълнителен продуцент на сериала е Джордан Пийл, който получи „Оскар“ за оригинален сценарий за работата си по брилянтния хорър Get Out

Вижте новия трейлър на „Ловци“:

В „Ловци“ Ал Пачино влиза в ролята на Мейер Оферман, който събира своя екип от ловци на нацисти, за да стартира операцията по преследването им. Сред останалите имена в шоуто са Логан Лерман (The Perks of Being a Wallflower), Джош Раднор (How I Met Your Mother), Кейт Мулвани (The Great Getsby) и други.

„Ловци“ е нова оригинална продукция на Amazon Prime, с която стрийминг платформата ще опита да стъпи по-здраво в битката със силни конкуренти като Netflix, Disney+, Hulu и Apple TV+. Най-амбициозният проект на компанията несъмнено е предстоящият сериал от света на „Властелинът на пръстените“, който ще счупи рекорда за най-скъпо шоу в историята.

Прочети още: „Ирландецът“ с Пачино и Де Ниро пристига през октомври

Междувременно бе съобщено, че създателят на „Ловци“ Дейвид Уейл е подписал ексклузивен договор с Amazon Prime, който ще го обвърже със стрийминг платформата и за следващи проекти. „Дейвид е един от най-безстрашните и идейни умове в този бизнес. Чувстваме се щастливци, че ще разширим нашите отношения с него“, цитиран бе директорът на Amazon Studios Дженифър Салке.