Soundtrack.bg

„Ирландецът“ с Пачино и Де Ниро пристига през октомври

Масивният филм на режисьора Мартин Скорсезе ще бъде наличен в Netflix през октомври.

Един от най-очакваните филми на 2019 година несъмнено е „Ирландецът“ на легендарния режисьор Мартин Скорсезе. Очаква се филмът да дебютира в каталога на стрийминг платформата Netflix през месец октомври. „Ирландецът“ е оригинална продукция на Netflix.

Няма как „Ирландецът“ да не е очакван с изключителен интерес. Освен че режисьор на лентата е Мартин Скорсезе, участие в нея ще вземат имена като Ал Пачино, Робърт Де Ниро и Джо Пеши. Гангстерският филм ще бъде и с най-високият бюджет, с който Скорсезе някога е работил до момента – 105 милиона долара.

До този момент не знаехме, за кога точно бихме очаквали премиерата на „Ирландецът“. Повече информация по този въпрос обаче внесе участващият във филма Себастиан Манискалко, който бе гост в подкаста на Джо Роугън. Пред водещия Манискалко разкри, че филмът би трябвало да е наличен в Netflix през месец октомври.

Джо Роугън попита своя гост, какво е било чувството да работиш с толкова големи актьори като Ал Пачино и Робърт Де Ниро. „През първата седмица изобщо не можех да спя, докато не стигнем до първата сцена. Знаех, че тя ще бъде с Де Ниро и Джо Пеши, което ме държеше буден“.

Той продължи: „Когато пристигнах там, казах си, че няма да говоря с никого. Ще говоря само тогава, когато ме заговорят.“

„Имаше момент, в който стоях лице в лице с Де Ниро. Той ме гледаше, а аз гледах него. Нямаше да кажа нищо… Тогава той се запъти към мен и каза: „Вратовръзката ти трябва да бъде малко затегната“, след което ми оправи вратовръзката“.

Можем само да си представим, колко напрегнато е било за Себастиан Манискалко в този момент.

Част от високия бюджет на „Ирландецът“ е предазначена за скъпи специални ефекти. Филмът ще използва технологията CGI, която ще позволи в определени сцени Робърт Де Ниро да изглежда 30-годишен.