Soundtrack.bg

Ози Озбърн пусна първа песен от соловия си албум (АУДИО)

Чуйте „Under the Graveyard“ – първа песен от следващия солов албум на легендарния Ози Озбърн.

„Under the graveyard
We’re all rotting bones
Oh-oh-oh, oh-oh-oh
Everything you are
Can’t take it when you go
Oh-oh-oh, oh-oh-oh
I ain’t livin’ this lie no more
Ain’t livin’ this lie no more
Oh-oh-oh, oh-oh-oh
It’s cold in the graveyard
We all die alone“

Една от големите легенди на метъл жанра Ози Озбърн пусна първа песен от своя предстоящ солов албум, който ще носи името Ordinary Man. Това е първи солов проект на Ози от Scream, който излезе преди 9 години. Очаква се албумът да излезе в началото на следващата година. Той ще бъде разпространяван от Epic Records.

За да подскаже на феновете си какво могат да очакват от Ordinary Man, Ози пусна и първо парче от албума. Тракът носи името „Under the Graveyard“, като ви предлагаме да го чуете още сега:

Говорейки за новия си студиен проект, легендарният фронтмен на Black Sabbath споделя: „Това е може би най-важният албум, който съм правил от доста време насам. Вероятно от No More Tears. Този албум е подарък от една по-висша сила. Доказателство, че човек никога не бива да се предава“.

Думите на Ози вероятно са провокирани от факта, че през тази година той имаше тежки здравословни проблеми. Британският музикант се разболя от пневмония, а освен това преживя и тежко падане в дома си, което наложи вратът му да бъде опериран. Сега обаче той отново е здрав и готов да създава нова музика.

По-рано през годината Ози Озбърн сериозно ни изненада, появявайки се в новия албум на хип-хоп звездата от ново поколение Post Malone. Впоследствие стана ясно, че той дори не е имал идея кой е американският рапър.

През 2020 година Принца на мрака ще представи албума си и с мащабно турне в Северна Америка, което ще стартира през май и ще стартира през юли.