Soundtrack.bg
Ози Озбърн

Ози Озбърн нямал идея кой е Post Malone, преди да запише с него

Метъл легендата Ози Озбърн призна, че за първи път в живота си е чул за Post Malone.

Спокойно можем да кажем, че присъствието на метъл иконата Ози Озбърн в последния албум на младия рапър Post Malone е сред големите музикални изненади на годината. Надали някой бе очаквал, че Принца на мрака би се появил в проект на изпълнител от новото поколение, любим най-вече на тийнейджърите.

Колаборацията обаче е факт. Озбърн участва в парчето „Take What You Want“, част от новия студиен албум на Post Malone, носещ името Hollywood’s Bleeding.

Вероятно няма да сбъркаме, казвайки, че феновете на Ози Озбърн надали са слушали дори една песен на Post Malone, докато феновете на 24-годишния хип-хоп изпълнител вероятно познават Принца на мрака единствено по име.

Оказва се обаче, че и самият Ози Озбърн е нямал ни най-малка представа кой е Post Malone, преди да се включи в албума му.

Британският музикант говори пред изданието The Sun, споделяйки, че дори не е подозирал за съществуването на американския рапър. Колаборацията им обаче се е оказала ползотворна, защото след това Озбърн е започнал да записва солов албум с продуцента на Malonе Андрю Уат.

„Дори не бях чувал за това хлапе. Той искаше да пея в неговата песен, като аз го направих, а това доведе и до други неща.“

„Започнах да записвам нов албум с неговия продуцент Андрю Уат. Той съдържа само девет песни, но бе катализатор за това да доведе тук, където съм в момента.“

Безспорно е обаче, че Post Malone е един от най-успешните изпълнители в световната музика в момента. Той има почти 60 милиона слушатели месечно в стрийминг платформата Spotify, а въпреки крехката си възраст, вече има и четири номинации за награда „Грами“. Както и можеше да се очаква, новият му албум Hollywood’s Bleeding дебютира под номер 1 в чарта Billboard 200. За него това е втори номер 1 албум след супер успешния Beerbongs & Bentleys.