Soundtrack.bg

Дейзи Ридли обеща „брилянтен завършек“ на „Междузвездни войни“

Дейзи Ридли обеща, че феновете на „Междузвездни войни“ ще останат повече от доволни.

Епизод IX от „Междузвездни войни“ – „Възходът на Скайуокър“, който ще можем да гледаме през декември, определено е важен филм от историята на поредицата. Не поради друга причина, а защото той ще сложи край на сагата за Скайуокър, започнала от самото начало на франчайза и продължаваща до ден днешен. Филмът ще бъде режисиран от Джей Джей Ейбрамс, който ще опита да върне на борда многото фенове, останали разочаровани от работата на Райън Джонсън по предходния епизод VIII „Последните джедаи“.

Няма как при това положение феновете на „Междузвездни войни“ да не очакват големи неща от „Възходът на Скайуокър“. Историята на рода Скайуокър определено заслужава да получи своя достоен епилог. В същото време обаче феновете изпитват и известна доза притеснение, имайки предвид, че според мнозина нивото не е особено високо, откакто Walt Disney закупиха култовия франчайз, създаден от Джордж Лукас.

Британската актриса Дейзи Ридли, която изгря на сцената с ролята си на Рей в предходните два филма, направи опит да вдъхне повече увереност на феновете. Тя обеща, че привържениците на сагата ще останат доволни от завършека на сагата за Скайуокър. Гостувайки в телевизионно предаване, Ридли заяви, че през декември ще имаме възможността да се насладим на един чудесен край.

„Това е брилянтен завършек на историята. Джей Джей и Крис свършиха невероятна работа. Имам предчувствие, че хората ще останат доволни“, заяви Ридли, която за трети път ще влезе в ролята на Рей.

Именно случващото се с Рей е една от най-големите мистерии преди премиерата на „Възходът на Скайуокър“. Мнозина смятат, че тя може да премине към Тъмната страна на Силата. Очакваме и дали няма да има известен обрат, свързан с произхода ѝ, който бе разкрит в предходния филм от поредицата.

Тук можете да си припомните първия тийзър на филма, който ще дебютира на кино екраните в края на годината.