Soundtrack.bg

Снимка на две магарета подлуди феновете на Breaking Bad

Какво може да означава снимка на две магарета във вселената на Breaking Bad?

Breaking Bad е несъмнено един от най-силните сериали, които сме гледали, а новините за предстоящ филм ни накараха истински да се развълнуваме. Тези дни обаче вълнението дори се увеличи, а причина за това бе снимка на… две магарета, колкото и странно да звучи.

Но не е толкова важно каква е снимката, а кой я публикува в социалните мрежи. В случая това са Брайън Кранстън и Аарън Пол – двете главни действащи лица от сериала, които добавиха към снимката и енигматичното „скоро“. Всичко това ни води до идеята, че двамата герои, играещи ролите на Уолтър Уайт и Джеси Пинкман, отново ще се съберат на снимачната площадка.

Има две основни теории, касаещи въпросната снимка, публикувана от Кранстън и Пол.

Първата теория е, че това е част от маркетинга на въпросния пълнометражен филм, който ще бъде част от вселената на Breaking Bad. Както знаем от синопсиса на лентата, филмът ще се концентрира върху „бягството на отвлечен мъж и неговото преследване на свободата“. В случая става дума за Джеси Пинкман, игран от Аарън Пол. Както добре знаем, Уолтър Уайт на Брайън Кранстън загина във финалния епизод на шоуто, но той също ще се появи във филма, най-вероятно като част от спомените на Джеси Пинкман.

Втората теория е, че дуото Кранстън – Пол ще направи участие в спиноф сериала „Обадете се на Сол“. Преди време създателят на Breaking Bad Винс Джилиган намекна, че има шанс това да се случи в бъдеще. Петият сезон на „Обадете се на Сол“ ще стартира през следващата година.

Е, остава да почакаме, за да видим какво точно имат предвид в случая Брайън Кранстън и Аарън Пол. Каквото и да е, следва да ги очакваме отново заедно на екран, което е просто страхотно.