Soundtrack.bg

Антмен се присъединява към новия „Ловци на духове“

Пол Руд, играещ Антмен във филмите на Marvel, става част от следващия „Ловци на духове“.

Холивудският ветеран Пол Руд, който в последните години играе Антмен във филмите на Marvel, е най-новото звездно попълнение в следващия „Ловци на духове“. На този етап филмът е с работно заглавие Ghostbusters 2020, съобщава Variety.

Новината реално бе обявена от самия Пол Руд, който засне кратко видео, публикувано в социалните канали на „Ловци на духове“.

В новия „Ловци на духове“ Пол Руд ще играе ролята на учител, като тепърва вероятно ще разберем повече за участието му в проекта. Режисьорът на лентата Джейсън Райтман заяви, че е много щастлив от факта, че ще работи именно с Пол Руд.

„Отдавна имах желанието да работя с Пол Руд. Развълнуван съм, че той ще се присъедини към тази нова глава в оригиналната вселена на „Ловци на духове“, заяви Райтман.

Но кой друг ще участва в новия „Ловци на духове“?

12-годишната МакКена Грейс („Капитан Марвел“, „Анабел се завръща у дома“) вече има роля в продукцията, а Кари Куун („Останалите“) ще играе нейната майка. Фин Улфхард от Stranger Things също ще играе в лентата, а наскоро звездата от „Пришълецът“ Сигърни Уийвър потвърди, че тя и оригиналният актьорски състав от „Ловци на духове“ се завръщат и за този проект. Ани Потс от своя страна също потвърди, че ще продължи да играе ролята на преработената секретарка на ловците Джанин Мелниц.

Все още изчакваме подробности относно сюжета на новия „Ловци на духове“. Очаква се обаче той да бъде продължение на оригиналния филм. Историята следва да се концентрира върху самотна майка и нейното семейство, като Кари Куун играе майката, а Фин Улфхард ще бъде нейният син.

Любопитното е, че режисьорът на филма Джейсън Райтман е син на Иван Райтман – режисьорът на първите два филма. Джейсън Райтман ще бъде и сред сценаристите на лентата.