Soundtrack.bg

Ето го! Пуснаха първи тийзър на новия „Междузвездни войни“ (ВИДЕО)

Новият филм от „Междузвездни войни“ ще носи името The Rise of Skywalker.

Най-сетне можем да видим първи кадри от епизод IX на „Междузвездни войни“, който вече официално си има и име, а именно – The Rise of Skywalker.  Walt Disney представиха първи тийзър на продукцията по време на специален панел на събитието Star Wars Celebration.

Режисьор на филма отново е Джей Джей Ейбрамс, който режисира и началото на третата трилогия – епизод VII „Силата се пробужда“. Предходният филм от франчайза „Последните джедаи“ бе режисиран от Райън Джонсън, но макар и някои да го харесаха, други не спестиха критики към него. Сега Джей Джей Ейбрамс има нелеката задача отново да обедини всички фенове на „Междузвездни войни“ с един достоен завършек на сагата за Скайуокър.

Освен добре познатите нови лица от франчайза, като Дейзи Ридли, Адам Драйвър, Джон Бойега и Оскар Айзък, в The Rise of Skywalker ще видим и много добре познати лица от миналото. Марк Хамил отново ще влезе в ролята на Люк Скайуокър, най-вероятно като дух на Силата след смъртта на Люк в „Последните джедаи“. Покойната Кари Фишър отново ще бъде Лея Органа, благодарение на стари кадри, заснети още за „Силата се пробужда“. С вълнение очакваме и завръщането на ветерана Били Дий Уилямс, който след години прекъсване, отново ще бъде Ландо Калрисиан.

Един от най-интересните моменти в тийзъра определено е неговият край. Точно след като гласът на Марк Хамил ни казва, че „никой наистина не си е отишъл“, чуваме зловещия смях на един от най-големите злодеи в историята на „Междузвездни войни“ – император Палпатин, познат още като Дарт Сидиъс. Остава да разберем, каква роля точно ще има Палпатин в The Rise of Skywalker и как точно този персонаж ще повлияе историята.

Премиерата на „Междузвездни войни: The Rise of Skywalker“ ще се състои на 20 декември 2019 година. Силно се надяваме, че този път няма да има разочаровани!