Soundtrack.bg

Всяка Коледа до 2027 – „Междузвездни войни“ и „Аватар“

Walt Disney обяви плановете си за всяка една Коледа до 2027 година.

Всяка една Коледа до 2027 година, с изключение на следващата 2020 година, ще можем да гледаме или филм от „Междузвездни войни“, или такъв от вселената на „Аватар“. Това стана ясно от плановете на Walt Disney, които компанията официално обяви.

Тази година на Коледа ще имаме възможността да гледаме Епизод IX от „Междузвездни войни“ – „Възходът на Скайуокър“, докато на следващата Walt Disney ще ни предложи две други продукции – Cruella и West Side Story. От 2021 до 2027 година обаче ще се насладим на истински коледен маратон, фокусира върху два от най-атрактивните франчайзи на Disney.

На Коледа през 2021 година ще гледаме втората част на „Аватар“, докато през следващата година ще можем да отидем на нов филм от „Междузвездни войни“. През 2023 година, 2025 и 2027 година ще се състои премиерата на третата, четвъртата и петата част на „Аватар“, а през 2024 и 2026 година ще се излъчат нови два филма от „Междузвездни войни“.

Възхитителният „Аватар“ на Джеймс Камерън се завръща с гръм и трясък на кино екраните

Първият „Аватар“ на Джеймс Камерън, излязъл през 2009 година, все още държи рекорда за най-успешен филм в историята на бокс офиса. Макар и да има голяма вероятност това скоро да се промени. Легендарният режисьор Джеймс Камерън почака повече от десет години, преди да продължи историята си, но сега ще можем да се насладим на няколко поредни ленти от неговата вселена.

Колкото до въпросните три филма от „Междузвездни войни“, все още не е ясно за какво точно става дума. Със сигурност това няма да бъдат филми, които следват основната хронология на поредицата, а по-скоро можем да ги наречем странични проекти. Единият вариант е това да е трилогията на Райън Джонсън, който режисира Епизод VIII на сагата – „Последните джедаи“. Другата опция е да говорим за филмите на Дейвид Беньоф и Ди Би Уайс – създателите на „Игра на тронове“, които предстои да навлязат и в света на „Междузвездни войни“.