Soundtrack.bg

Актьор от „Игра на тронове“ става част от света на Marvel

Британският актьор Ричард Мадън най-вероятно ще се снима в предстоящия проект на Marvel The Eternals.

Манията по колосалния „Отмъстителите: Краят“ рано или късно ще премине, а в този материал обсъдихме бъдещите планове на Marvel за развитието на тяхната филмова вселена. Важна част от тях е интродукцията на нови герои в проекта The Eternals. След като актьори като Анджелина Джоли и Кумаил Нанджиани („Силициевата долина“) вече се присъединиха към проекта, сега това най-вероятно ще стори и друго познато име на феновете – Ричард Мадън.

Младият британски актьор доби популярност с ролята си на Роб Старк в касовия сериал на HBO „Игра на тронове“. В последно време името му се спряга и за евентуален наследник на Даниел Крейг в ролята на Джеймс Бонд.

Според информация на изданието Variety, в The Eternals Ричард Мадън ще играе ролята на Икарис – един от най-добре познатите представители на въпросната раса, която Marvel ще ни представи в следващата фаза от своите филмови заглавия. Режисьор на The Eternals ще бъде китайката Клои Жао, стояща зад филмите Songs My Brothers Taught Me и The Rider.

Както споменахме, Ричард Мадън направи име с участието си в „Игра на тронове“, където неговият герой бе брутално убит по време на култовия епизод „Червената сватба“. Откакто напусна сериала на HBO, Мадън се снима с голям успех с друго популярно ТВ шоу – The Bodyguard. Скоро ще можем да го гледаме и в Rocketman – биографичната лента за живота на легендарния британски музикант сър Елтън Джон.

The Eternals все още няма официална дата за излизане на голям екран. Marvel планира премиерата на два нови филма за следващата 2020 година, като не е изключено The Eternals да бъде един от тях. Смята се, че със сигурност един от тях ще бъде „Черната вдовица“, а ако е нужно, в този график може да бъде вкарано и продължението на „Доктор Стрейндж“.