Soundtrack.bg

Приключиха снимките на „Лоши момчета“ 3

Снимките на екшън комедията Bad Boys For Life официално приключиха.

Приключиха снимките на третата част на „Лоши момчета“ – култовата екшън комедия с Уил Смит и Мартин Лорънс. Третата серия от поредицата ще носи името Bad Boys For Life, а двамата главни герои в лентата потвърдиха за края на снимките с пост в социалните мрежи.

Смит и Лорънс позираха на фона на неизвестен за нас град, наподобяващ място някъде в Южна Америка. Над главата си те държат два чадъра в бял и черен цвят, оповестявайки, че снимките на филма са завършени.

Но какво знаем за филма до този момент?

Лентата ще бъде режисирана от Адил Ел Арби и Билал Фалах, а двамата детективи Майк Лоури (Уил Смит) и Маркъс Барнет (Мартин Лорънс) отново се впускат в опасно приключение. Този път чернокожите ченгета се изправят срещу опасния наркобарон Армандо Армас (Джейкъб Скипио), който оглавява голям наркокартел. Армандо е хладнокръвен убиец с жесток характер, който е ангажиран от майка си със задачата да убие Майк Лоури.

Освен Уил Смит и Мартин Лорънс, участие в Bad Boys For Life взимат още Ванеса Хюджънс, Кейт дел Кастиьо, Паола Нунес, Александър Лудвиг, Джо Пантолиано и Чарлс Мелтън.

От снимката, пусната от Мартин Лорънс в социалната мрежа, видимо виждаме, че той е качил някой друг килограм през годините. Е, какво да се прави – животът понякога не прощава. За сметка на това, виждаме че Уил Смит далеч по-често посещава фитнес залата, защото той изглежда в безупречна форма, въпреки напредването на възрастта.

 

View this post on Instagram

 

FIRST LOOK! Theeeeey’re BAAAAaaaack! 🙂 @badboys ⁣ ⁣ 📷: @westbrook @jas

A post shared by Will Smith (@willsmith) on

Сега предстои дълъг и важен процес по постпродукцията на филма, който очакваме да видим на голям екран през месец януари 2020 година. Надяваме се, че и третият филм ще бъде също толкова успешен и забавен, както предишните два.

МРЪСНИ ПРИКАЗКИ – Пощенска кутия за приказки

Място Наречено Другаде – театър Борисова

СИМФОНИЧЕН СПЕКТАКЪЛ ВИВАЛДИ ЗАВИНАГИ

Свободно падащи истории