Soundtrack.bg

Капитан Америка изнася надъхваща реч в нов клип от „Отмъстителите: Краят“

Вижте надъхващата реч на Стив Роджърс в ново промо видео от „Отмъстителите: Краят“.

Остават броени месеци до едно от големите кино събития на годината, а именно – премиерата на „Отмъстителите: Краят“. Очаква се блокбъстърът на Marvel да се превърне във филм №1 на годината, поне що се отнася до приходи и представяне в световния боксофис. Негов съперник в това отношение би могъл да бъде единствено предстоящият епизод IX на „Междузвездни войни“, който ще можем да гледаме през декември. И в двата случая обаче, големият победител се казва Walt Disney.

Интересът към „Отмъстителите: Краят“ е огромен, имайки предвид събитията в миналогодишния „Война без край“. Както добре знаем, Танос прекрати съществуването на половината популация на Вселената, а сега пред това, което е останало от Отмъстителите, стои амбициозната задача да поправят стореното. Те обаче имат бляскаво попълнение в лицето на новия герой Карол Денвърс – Капитан Марвел.

Световната премиера на „Отмъстителите: Краят“ ще се състои на 25 април, а вчера Marvel ни зарадваха с ново 30-секундно видео, показващо ни нови кадри от лентата. Акцентът в него е надъхващата реч, която Капитан Америка изнася пред останалите герои. „Той е добър в това“, отбелязва в края Ракетата, докато Ант-Мен няма друг избор, освен да се съгласи с него.

С „Отмъстителите: Краят“ ще приключи 11-годишна сага, която Marvel стартира с дебютния „Железния човек“ през 2008 година. Предстоящият филм ще бъде своеобразен епилог на всичко онова, случило се до момента. След неговия финал, кино вселената на Marvel ще поеме по нов път, а ние ще можем да се насладим на интродукцията на някои нови герои. Включително и на неустоимата Анджелина Джоли.

Иначе билетите за премиерата на лентата достигнаха впечатляващи суми от порядъка на 15 000 долара. „Краят“ ще бъде най-дългият филм на Marvel до този момент, като дължината му ще достигне 3 часа. От студиото обаче обещават, че ще има толкова много екшън, че надали ще можем да усетим колко дълъг всъщност ще бъде филмът.