Soundtrack.bg

Анджелина Джоли влиза във вселената на Marvel

Холивудската звезда Анджелина Джоли преговаря за участие в проекта The Eternals на Marvel.

Скоро кино вселената на Marvel ще навлезе в своята 4-та фаза. Предстоящият „Отмъстителите: Краят“ ще бъде своеобразен епилог на всичко, случило се в последните повече от 10 години с марката Marvel. След това студиото ще ни предложи много нови герои и преживявания, но всяко нещо с времето си, разбира се.

Един от новите проекти, които Marvel подготвя за своята кино вселена, е филм за героите от комиксите за т.нар. The Eternals. Това определено е сред най-интересните проекти на компанията за 4-та фаза, а според информация в изданието The Hollywood Reporter, Marvel вече преговаря с едно добре познато име за участие в продукцията – Анджелина Джоли.

Все още не е ясно, конкретно за коя роля преговаря една от най-красивите жени в историята на Холивуд. Но ако разговорите приключат с успех, то Джоли ще се превърне в първото засега име, присъединило се към проекта.

Анджелина Джоли е добре познато име в света на киното, разбира се. Зад гърба си тя има участия в проекти като Tomb Raider, Mr. and Mrs. Smith, Maleficient, Wanted, Salt и други. През 1999 година Анджелина Джоли спечели „Оскар“ за най-добра поддържаща женска роля за участието си във филма Girl, Interrupted.

Преди няколко години имаше слухове, отново свързващи Джоли с вселената на Marvel. Тогава се спекулираше, че актрисата може да режисира блокбъстъра „Капитан Марвел“, но в крайна сметка това не се случи.

The Eternals е група от супергерои, създадени от Джак Кърби в средата на 70-те години на миналия век. Кърби създава комикса, завръщайки се в Marvel след престой при конкурентите DC. Като цяло The Eternals не са познати сред феновете, които не са чак толкова навътре с вселената на Marvel. Подобно обаче бе и положението с „Пазители на галактика“, а в крайна сметка те се превърнаха в едни от големите любимци на феновете.

ПРОМОЦИИ UPI BEAUTY