Soundtrack.bg

R. Kelly със сълзи на очи: Невинен съм (ВИДЕО)

Съденият за сексуални посегателства R. Kelly се кълне, че е невинен.

Времената са тежки за R&B звездата R. Kelly. Изпълнителят на култовата „I Believe I Can Fly“ бе арестуван на 22 февруари с 10 обвинения за сексуални посегателства, включително и над непълнолетни момичета. Някои от случаите датират с години назад във времето. Няколко дни по-късно Kelly бе пуснат на свобода под гаранция, като в настоящия момент той се готви за дело. Ако бъде признат за виновен по всички обвинения, той може да бъде осъден на 70 години затвор.

52-годишният артист бе гост в предаването This Morning на CBS, където разговаря с водещата Гейл Кинг. Телевизията пусна превю на интервюто, в което R. Kelly със сълзи на очи заяви, че е невинен. Разбира се, повечето хора, коментиращи в социалните мрежи, подходиха по-скоро с насмешка на театралното изпълнение на Kelly пред камера.

Водещата Гейл Кинг попита Kelly относно последните обвинения към него, на което той отвърна: „Хората се връщат към миналото ми, окей? Точно това правят. Те се връщат към миналото и се опитват да добавят всичко това към случващото се в момента. За да може всичко това, което се се случва, да изглежда истинско на хората.“

Пред Гейл Кинг R. Kelly заяви, че слуховете за сексуалните му връзки с непълнолетни момичета не отговарят на истината.

Обвиненията към Kelly датират от години назад във времето. Стигна се дори до твърдения, че той е държал собствени сексуални роби в дома си. Попитан относно това твърдение, Kelly отвърна: „Колко глупаво би било за мен, с оглед на всичко, през което съм преминал, да държа някого против волята му?“

„Това е глупаво! Използвайте разсъдъка си! Забравете блоговете, забравете как се чувствате относно мен. Ако искате – мразете ме, ако искате ме обичайте. Но използвайте разсъдъка си. Колко глупаво би било за мен, с моето лудо минало и това, през което съм преминал, да си кажа „О, точно сега имам нужда да бъда чудовище, да държа момичета против волята им и да ги окова в мазето си, да не ги оставям да се хранят, да не ги пускам навън“.

„Спрете да си играете! Спрете играта! Не съм направил нищо от тези неща! Това не съм аз! В момента се боря за ши*ания си живот“, изкрещя R. Kelly пред камерата.