Soundtrack.bg
Герои

Правят нова версия на популярния сериал от близкото минало „Герои“

Популярният sci-fi сериал от близкото минало „Герои“ ще се сдобие с нова версия. Новият сериал ще носи името Heroes: Eclipsed.

Любопитен факт е, че в проекта е замесен създателят на оригиналния сериал Тим Кринг, като действието ще се развива години след събитията в оригиналните серии, съобщава „Дедлайн“.

„Герои“ се излъчваше първоначално в продължение на четири сезона по NBC от 2006 до 2010 г. и разказваше историите на обикновени хора, които откриват, че притежават свръхестествени способности и трябва да работят заедно, за да предотвратят катастрофални опасности. Участие в сериала взеха актьори като Хейдън Пенетиер, Сантяго Кабрера, Джак Колман, Кристен Бел и Закари Куинто, като някои от тях добиха световна популярност именно заради въвличането им в „Герои“.

В новия Heroes: Eclipsed ще видим изцяло нови лица в актьорския състав. Техните герои ще олицетворяват последната стъпка в човешката еволюция и се очаква да включва както познати злодеи, така и нови врагове.

Хейдън Пенетиер в „Герои“

„Дедлайн“ съобщава, че към конкретния момент създателите на Heroes: Eclipsed търсят дом на новия сериал. NBC са едно от потенциалните места за това, както и популярните стрийминг платформи. На този етап все още няма информация относно актьорите, които ще бъдат въвлечени в продукцията, но очакваме да видим някои познати имена, разбира се.

„Герои“ е американски телевизионен сериал, който се излъчва за първи път през септември 2006 година и завършва през 2010 година. Създаден е от Тим Кринг и се състои от четири сезона.

Сюжетът на сериала следва животите на обикновени хора, които развиват необикновени суперсили след серия от експериментиране и събития. Героите се опитват да разберат произхода и значението на техните способности, докато се борят със собствените си демони и се изправят пред различни морални дилеми. Сериалът разкрива широк спектър от персонажи и сюжетни линии, които се преплитат във времето и пространството. „Герои“ бързо придобива популярност благодарение на своята заплетеност, интригуващи персонажи и напрежение, като става един от най-обсъжданите сериали през края на 2000-те години.

Soundtrack.bg

CHAPLIN PIANISSSIMO концерт-спектакъл

ТОНИКА СВ- КОНЦЕРТЪТ

UNIVERSAL

Advertisement

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.