Soundtrack.bg
Спайдър-мен

Работи ли Сам Рейми по нов филм за Спайдърмен?

Интересен слух развълнува комиксовите фенове в последните седмици, а именно – че режисьорът Сам Рейми работи по четвърти филм за Спайдърмен с Тоби Магуайър в главната роля.

Но отговаря ли това на истината?

За съжаление, самият Рейми отговори, че на този етап той не знае за нещо такова и спекулациите в това отношение не отговарят на истината. Именитият режисьор поясни, че не вижда смисъл да се прави нов филм с участието на Тоби Магуайър, имайки предвид, че сегашният Спайди с Том Холанд в главната роля е достатъчно популярен и успешен сред феновете.

Сам Рейми заяви: „Не съм чул подобно нещо. Прочетох някакви неща в пресата, но всъщност не работя по нещо подобно. Имам предвид, че Marvel и Columbia са толкова успешни със сегашните си филми за Спайдърмен, че не виждам защо биха ме потърсили, за да кажат – „Хей, приятели, нека да разкажем и тази история!“ Честно казано, харесвам новите филми за Спайдърмен. Наистина ми хареса и „Няма път към дома“. Беше толкова могъщо да видя Тоби Магуайър отново в ролята“.

Появата на Тоби Магуайър и Андрю Гарфийлд в „Спайдърмен: Няма път към дома“ от 2021 година бе страхотна изненада за феновете, чиито реакции в киносалоните ще се помнят дълго време. Титуляр в ролята обаче остава Том Холанд, който също е харесван от повечето фенове.

Попитан дали е говорил с Тоби Магуайър за евентуален четвърти филм с негово участие, Сам Рейми отвърна: „Не съм разговарял с Тоби по този въпрос. Може би Marvel и Columbia са го направили. Мога да кажа, че съм в отлични отношения с Marvel, тъй като работих с тях по последния филм за Доктор Стрейндж. Сигурен съм, че щях да разбера, ако подобен проект се разработва към момента“.

Наскоро Sony представиха „Мадам Уеб“ – филм с герои от вселената на Спайдърмен, но може да се каже, че лентата се оказа, меко казано, неуспешна.

Soundtrack.bg

ЙОРДАНКА ХРИСТОВА – ЗАВИНАГИ

ТОНИКА СВ- КОНЦЕРТЪТ

UNIVERSAL

Advertisement

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.