Soundtrack.bg
Кристен Стюърт

Кристен Стюърт се закани: Никога няма да се снимам във филм на Marvel

Актрисата Кристен Стюърт призна, че на този етап да се снима във филм на Marvel не стои на преден план в кариерата ѝ. Дори напротив.

Говорейки за филмите на Marvel, звездата от „Здрач“ ги определи като „ши*ан кошмар“. Тя се появи в подкаста Not Skinny But Not Fat, като тя сподели несъгласието си спрямо цялостната система за създаване на филми на комиксовия гигант.

„Най-вероятно никога няма да снимам филм за Marvel… честно казано, това ми звучи като истински кошмар“, бе напълно искрена тя.

Тя поясни, че няма нищо против да се снима в подобни грандиозни като мащаб продукции, заявявайки, че „ѝ харесва хората да ги гледат, когато и тя самата е в тях“. Но говорейки за Marvel, Стюърт каза – „Системата трябва да се промени, за да се съглася да участвам“.

Актрисата допълни: „Трябва да вложиш толкова много пари и толкова много доверие в един човек… а това не се случва. И така, в крайна сметка се получава това странно преживяване с алгоритъм, при което изобщо не можеш да се чувстваш лично ангажиран. Така че, най-вероятно не.“

Актрисата обаче направи интересна забележка, казвайки, че все пак би се съгласила да участва във филм на Marvel, стига той да бъде режисиран от все по-популярната в последните години Грета Геруиг – жената, която режисира и супер нашумелия „Барби“.

Кристен Стюърт е американска актриса, родена на 9 април 1990 г. в Лос Анджелис, Калифорния. Най-известна е с ролята си на Бела Суон в поредицата филми „Здрач“. След края на „Здрач“ Кристен се фокусира върху по-независими филми, често в артхаус жанра. Нейните изпълнения в „Снежанка и ловеца“ (2012), „Къмпинг“ (2015) и „Персонални купувачи“ (2016) са високо оценени от критиците. Тя е носител на множество престижни награди, включително „Сезар“ за най-добра актриса за ролята си в „Спенсър“ (2021). Предстои й да участва в редица нови филми, сред които „Love Lies Bleeding“ и „The Chronology of Water“.

Soundtrack.bg

ЙОРДАНКА ХРИСТОВА – ЗАВИНАГИ

ТОНИКА СВ- КОНЦЕРТЪТ

UNIVERSAL

Advertisement

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.