Soundtrack.bg

Педро Паскал разкри коя роля го е спасила от това да стане бездомник

Днес чилийският актьор Педро Паскал е една от големите звезди на Холивуд, но времената невинаги са били лесни за него. Напротив, в ранен етап от своята кариера, Паскал се е борил за всяко късче хляб и дори е рискувал да остане без покрив над главата си.

Звездата от „Игра на тронове“ и „Последните оцелели“ разкри, че ролята му в „Бъфи – убийцата на вампири“ го е спасила от това да стане бездомник. Култовият сериал от 90-те години на миналия век е с участието на Сара Мишел Гелър в ролята на Бъфи Съмърс, тийнейджърка, която се опитва да живее нормален живот, докато жонглира със задълженията си на убиец на вампири.

Паскал играе ролята на Еди в епизод едно от четвърти сезон, озаглавен „Първокурсникът“. В епизода Бъфи среща Еди през първите си дни в университета. След това тя разбира, че той е вампир и го убива.

В интервю за Entertainment Tonight, след като спечели наградата SAG за най-добър актьор в драматичен сериал, чилийско-американският актьор призна, че малката му роля на колега от университета на Бъфи Съмърс му е помогнала да избегне мизерията.

„Наркос“

„Първите ми години в актьорството бяха трудни, продължиха около 15 години. Говорим за това да не мога да отида на лекар, да се разболея, да се оперирам, да си платя наема“, сподели Педро Паскал.

Той продължи: „Имах по-малко от $7 в сметката си, когато изведнъж получих чек с остатъчни средства от „Бъфи – убийцата на вампири“ и това буквално спаси положението. Именно благодарение на тези пари успях да продължа да се боря за мечтата си и не се отказах.“

От този момент нататък, кариерата на Паскал сякаш тръгва стремглаво нагоре. Той се снима в култовия сериал на Netflix – „Наркос“, като следват ангажименти в „Игра на тронове“ и „Жената чудо“ на DC. Скоро ще го гледаме и във вселената на Marvel, където той ще играе във филма за Фантастичната четворка.

Soundtrack.bg

CHAPLIN PIANISSSIMO концерт-спектакъл

ТОНИКА СВ- КОНЦЕРТЪТ

UNIVERSAL

Advertisement

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.