Soundtrack.bg

Вече работят по сезон 3 на „Пръстените на силата“

Създателите на блокбъстър сериала „Пръстените на силата“ в каталога на Amazon Prime вече работят и по неговия трети сезон. Както е известно, шоуто е базирано върху вселената на „Властелинът на пръстените“ на Дж. Р.Р. Толкин, като разказва за събитията преди книгата, превърнала се във филмова трилогия. Иначе казано, за случилото се от Втората епоха и голямата война между доброто и злото, в основата на която седи възходът на Саурон.

Още със създаването си сериалът постави рекорд за най-скъпа ТВ продукция в историята. Според информация на Variety, неговите създатели Патрик МакКей и Джи Ди Пейн вече работят върху историята на трети сезон, макар и вторият все още да не е достигнал до нас.

Сезон 2 на сериала бе завършен миналата година, въпреки големите стачки на актьорите и сценаристите.

Очаква се вторият сезон на сериала да бъде наличен в стрийминг платформата на Amazon през тази година, но все още няма обявена дата за неговата премиера.

„Пръстените на силата“ е сериал, който прикова вниманието на феновете на „Властелинът на пръстените“

Както посочихме, „Пръстените на силата“ е най-скъпият сериал, създаван някога до този момент. Смята се, че Amazon са инвестирали над 1 милиард долара в създаването му, като немалка част от сумата е платена за самите права за осъществяването на подобна продукция.

Не всички отзиви на критици и фенове за първия сезон на сериала обаче бяха напълно позитивни. Мнозина не харесаха видяното и отчетоха, че то не отговаря на стандартите, поставени от филмовата трилогия на Питър Джаксън, например. Остава да видим дали със сезон 2 сериалът няма да повиши нивото си, което и заслужават всички фенове на страхотната фентъзи вселена на Дж. Р.Р. Толкин. Развръзката на шоуто несъмнено ще бъде голямата война между Саурон и силите на доброто, основите за която бяха поставени в сезон 1. Ще трябва обаче да почакаме още малко, преди да видим повече по този въпрос.

Soundtrack.bg

CHAPLIN PIANISSSIMO концерт-спектакъл

ТОНИКА СВ- КОНЦЕРТЪТ

UNIVERSAL

Advertisement

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.