Soundtrack.bg
капитан марвел

Бри Ларсън не желае да коментира бъдещето на Капитан Марвел в MCU

Актрисата Бри Ларсън призна, че на този етап не знае какво е бъдещето на героинята ѝ Капитан Марвел в кино вселената на Marvel (MCU).

В MCU носителката на „Оскар“ играе ролята на Карол Денвърс, която след претърпян инцидент получава свръхестествени сили и се превръща в супергерой. В цялата история на MCU, именно Карол Денвърс е героинята, която вдъхновява Ник Фюри да създаде проекта „Отмъстителите“.

Дебютът си в кино вселената на Marvel Бри Ларсън записа през 2019 година, след което я видяхме и в блокбъстъра „Отмъстителите: Краят“. Наскоро тя бе главното действащо лице и в продължението „Капитан Марвел“ 2.

Може да се каже, че немалко от феновете на MCU обаче не харесват филмите за Капитан Марвел, нито пък Бри Ларсън в ролята на Карол Денвърс. Поради това бъдещето ѝ във вселената на Marvel остава под въпрос.

По време на интервю на червения килим по време на наградите SAG Awards, Бри Ларсън предпочете да не отговаря на въпроси, свързани с бъдещето ѝ в MCU.

Попитана от журналист какво се случва с участието ѝ в MCU, Ларсън отвърна: „Нямам нищо за казване по този въпрос“.

Капитан Марвел е супергероиня, чието истинско име е Карол Денвърс. Тя е бивш пилот от ВВС, чийто живот се преобръща след сблъсък с извънземни. Придобива невероятни сили, включително свръхчовешка сила, скорост, издръжливост, полет и фотонни лъчи от ръцете й. Капитан Марвел дебютира в комиксите през 1968 г. в „Marvel Super-Heroes“ #12. Първоначално е представена като агент на Kree, извънземна раса, враждебна към Земята. С течение на времето историята й се развива и тя се превръща в самостоятелен герой, защитаващ Земята и други светове.

Капитан Марвел е представена в Киновселената на Marvel (MCU) през 2019 г. в самостоятелен филм, озаглавен „Капитан Марвел“. Ролята на Карол Денвърс се изпълнява от Бри Ларсън. Филмът се радва на голям успех, печелейки над 1,1 милиарда долара в боксофиса, но не всички отзиви на критика и фенове са позитивни.

Soundtrack.bg

CHAPLIN PIANISSSIMO концерт-спектакъл

ТОНИКА СВ- КОНЦЕРТЪТ

UNIVERSAL

Advertisement

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.