Soundtrack.bg

Брадли Купър е искал Адел за ролята в „Роди се звезда“

Брадли Купър разкри, че е обмислял да покани Адел да играе с него във филма „Роди се звезда“ (“A Star Is Born”).

Купър направи своя режисьорски дебют с романтичната музикална драма от 2018 г., в която той играе ролята на борещия се с неуспеха и зависимостите кънтри рок певец Джак за разлика от бъдещата певица Али (роля, изиграна от Лейди Гага).

На Международния филмов фестивал Санта Барбара през 2024 г. Купър разкри, че е обмислял да покани Адел да изиграе ролята на Гага.

Известно време си е мислел дали Адел би била подходяща, преди да обясни идейния процес за това как ще се развие сюжетът с нея: „Сякаш кариерата му не е страхотна. Заминава за чужбина. Той се среща с тази жена, но не –  нещата не се развиват, както би трябвало“, каза той.

Известно е също, че Бионсе е получила ролята, но по-късно е трябвало да се откаже от нея. „Тя беше невероятна. Тъкмо нещата щяха да се случат и тогава някакси нещо не се получи. Спомням си, че бях толкова нервен. В този момент имах кашлица и, докато споделях идеята си с нея, продължавах да кашлям”.

Брадли също е обмислял да покани рок музиканта Джак Уайт за образа на ролята, която в последствие самият Купър изиграва.

Адел наскоро разказа пред Vanity Fair, че би била готова да се занимава с актьорство. „Има един филм, който искам да направя, но човекът, в чиято продукция бих искала да участвам, не е психически готов да напише такъв сценарий“, заяви тя.

“От време на време го дразня за това, но той просто още не е предразположен. Но засега това е единствената роля, която някога бих искала да изиграя, защото мисля, че ще се справя перфектно и че ще съм наистина, наистина, наистина добра в това”.

Купър режисира новия биографичен филм за Маестро Леонард Бърнстейн и наскоро каза, че той е дирижирал като покойния диригент, вдъхновен от метода на Крисчън Бейл в American Hustle от 2013 г.

„American Hustle беше първият път, когато видях актьор да се слее толкова силно с образа си“, каза той. „Това беше Крисчън Бейл. Бях чувал истории за Даниел Дей-Люис. Не можех да разбера как някой може да направи такова нещо. В последствие разбрах, че прекалено много премислям нещата.“

„Крисчън просто остана слят с образа си, докато говорехме за децата му. Не беше като да види iPhone и да получи инфаркт. Още от American Hustle така се държа като актьор.”

Soundtrack.bg

CHAPLIN PIANISSSIMO концерт-спектакъл

ТОНИКА СВ- КОНЦЕРТЪТ

UNIVERSAL

Advertisement

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.