Soundtrack.bg
Рей

Дейзи Ридли смята сценария за филма за Рей за „супер готин“

Актрисата Дейзи Ридли е на мнение, че предстоящият филм за героинята ѝ Рей от света на „Междузвездни войни“ има „супер готин“ сценарий.

Филмът ще проследи случващото се с Рей след събитията в Епизод IX „Възходът на Скайуокър“. Лентата ще проследи опитите на Рей да възроди Ордена на джедаите. Това ще бъде и първият филм от света на „Междузвездни войни“, който ще бъде режисиран от жена – Шармийн Обейд-Шиной.

В ново интервю пред Variety, Дейзи Ридли бе попитана как според нея жена ще се справи като режисьор в „Междузвездни войни“ и какво влияние ще окаже върху франчайза.

На този въпрос британската актриса отговори: „Краткият отговор е, че не зная. Вълнувам се да участвам в този проект, но не защото Шармийн е жена.“

„Нейните документални филми са невероятни, а идеята ѝ за сценарий за този филм е супер готина. Без да издавам нищо, но тя ми разказа как ще протече цялата история. Ако не беше невероятно, нямаше да се съглася да участвам. Но сега наистина си струва“.

Дейзи Ридли като Рей в „Междузвездни войни“

Автор на сценария на новия филм ще бъде създателят на сериала „Остри козирки“ Стивън Найт, за когото вече знаем, че се справя достатъчно добре в това отношение. Разбира се, тематиката в „Междузвездни войни“ е коренно различна от „Остри козирки“, но талантът му на сценарист определено е налице.

Новият филм за Рей ще бъде опит за „Междузвездни войни“ да си спечели отново любовта на феновете, поне що се отнася до филмовата вселена. Последната трилогия бе меко казано разочароваща, а единственият светъл лъч останаха сериалите в платформата Disney+. Сега обаче Walt Disney и Lucasfilm ще направят нов опит да възродят и филмовата вселена на франчайза, която понесе сериозни щети през последното десетилетие. Засега не знаем почти нищо за предстоящия филм за Рей, но предполагаме, че в скоро време ще имаме възможността да научим повече.

Soundtrack.bg

ЙОРДАНКА ХРИСТОВА – ЗАВИНАГИ

ТОНИКА СВ- КОНЦЕРТЪТ

UNIVERSAL

Advertisement

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.