Soundtrack.bg
Харли Куин

Джеймс Гън говори за бъдещето на Марго Роби като Харли Куин

Един от ръководителите на кино вселената на DC Джеймс Гън говори за бъдещето на Марго Роби в ролята ѝ на Харли Куин.

Наскоро самата Роби бе попитана дали отново ще влезе в ролята, имайки предвид, че и Лейди Гага ще влезе в ролята в новия филм за Жокера на режисьора Тод Филипс.

Актрисата не даде окончателен отговор на въпроса, макар и да спомена, че с удоволствие би гледала и други актриси в ролята на Харли.

Отговорът на Марго Роби притесни феновете ѝ, че тя може и да не се върне в ролята в бъдеще.

Сега Джеймс Гън, който е един от хората, които определят какво се случва във вселената на DC, говори открито за бъдещеот на Марго Роби във франчайза.

Марго Роби като Харли Куин

В социалната мрежа Threads, отговаряйки на фен, Джеймс Гън каза: „Отдавна не съм разговарял с Марго относно Харли. Но с радост бих работил отново с нея – като Харли Куин или в някоя друга роля. На този етап няма планове друга актриса да играе Харли, освен във филма на Тод Филипс или в анимационните продукции“.

По всичко изглежда, че все още няма официално относно бъдещето на Харли Куин – един от обичаните персонажи в света на DC. На този етап тя не е в плановете за продукции, които ще бъдат представени в скоро време. Разбира се, това не означава, че нещата няма да се променят в близко бъдеще.

От своя страна, Марго Роби е една от най-ангажираните актриси от „А“ списъка на Холивуд в момента. Красавицата изигра ролята на Барби в едноименния касов филм. С други думи, тя няма да се оплаче от липса на ангажименти, дори и да не изиграе Харли Куин никога повече. От друга страна, скоро в ролята ще видим поп звездата Лейди Гага, която участва в продължението на „Жокера“ с Хоакин Финикс в главната роля на режисьора Тод Филипс.

Soundtrack.bg

ЙОРДАНКА ХРИСТОВА – ЗАВИНАГИ

ТОНИКА СВ- КОНЦЕРТЪТ

UNIVERSAL

Advertisement

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.