Soundtrack.bg

Режисьорите братя Сафди обявиха, че вече няма да работят заедно

Режисьорите братя Сафди обявиха, че вече няма да работят в тандем, а ще търсят развитие на солови кариери в киното.

Говорейки пред „Варайъти“, Бени Сафди, който вече има няколко филма зад гърба си със своя брат Джош, потвърди, че братята вече не работят по съвместни проекти. Те са известни сред кино феновете с отлични филми като Uncut Gems и Good Time, но сега ще поемат по нов път.

Бени Сафди потвърди, че с брат му са се разделили по напълно приятелски начин, без каквито и да е скандали.

„Това е натуралното развитие на нещата, което и двамата искаме да изследваме“, каза Бени Сафди, добавяйки: „Вече ще режисирам сам и ще изследвам неща, които искам да изследвам. В момента имам нужда от тази свобода в живота ми“.

Попитан дали братята Сафди някога отново ще работят заедно и ще направят съвместен филм, той заяви: „Наистина не зная. Бих искал да отговоря на този въпрос, но за съжаление – нямам представа“.

Адам Сандлър в Uncut Gems на братята Сафди

И докато Uncut Gems с Адам Сандлър е вероятно най-популярният филм на братя Санди, те са работили още по продукции като Good Time с Робърт Патинсън и Heaven Knows That. В същото време Бени Сафди се изявява и като актьор, като един от върховете му е участието в епичния „Опенхаймер“ на легендарния Кристофър Нолан. Той имаше и роля в сериала за Оби Уан Кеноби на Disney+, както и в продукцията Licorice Pizza. Наскоро Бени Сафди бе и един от създателите на комедията The Curse.

Сега остава да видим по какъв път ще поемат братята Сафди, що се отнася до кариерата им на режисьори. Със сигурност интерес към тях няма да липсва, имайки предвид успеха на досегашните им продукции. А ако вие не сте гледали филми като Uncut Gems, горещо ви препоръчваме да го сторите възможно най-скоро.

Soundtrack.bg

UPI BEAUTY – STORE

UNIVERSAL

Advertisement

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.