Soundtrack.bg
Бела Рамзи

Жокера е мечтаната роля на Бела Рамзи

Актрисата Бела Рамзи, която доби популярност с ролята си в касови сериали като „Игра на тронове“ и „Последните оцелели“, разкри, че голямата ѝ мечта е да влезе в ролята на един от знаковите злодеи от вселената на Батман – Жокера.

В интервю пред LADbible Рамзи посочи, че досега играе единствено положителни герои, но сега тя има желанието да опита нещо различно – да бъде злодей.

Говорейки, Бела сподели: „Може да се каже, че досега не съм играла злодей. Така че искам да изиграя някой наистина лош. Но да е някой наистина интересен лош – комплексен, многопластов“.

Попитана дали Жокера би бил добра идея, Бела Рамзи отвърна: „О, да! Всъщност и аз самата си мислех за него. Жокера – някой наистина интересен като него“.

Тя добави, че с радост би изиграла и персонаж като Ханибал Лектър, както веднъж вече го стори великият сър Антъни Хопкинс.

Наскоро „Последните оцелели“ бе подновен за втори сезон, след като първият постигна сериозен успех. В него гледахме Бела Рамзи да си партнира с Педро Паскал, а химията между тях на екрана бе поразяваща. Снимките на сезон 2 се очаква да започнат догодина, след като бяха забавени заради стачките в Холивуд. Наскоро стана ясно, че актрисата Кейтлин Девър е избрана да изиграе Аби в сезон 2 – героинята, която е с водеща роля във втората игра от гейминг поредицата The Last of Us.

„The Last of Us“ е видеоигра, разработена от Naughty Dog и публикувана от Sony Computer Entertainment. Това е постапокалиптична екшън-приключенска игра, излязла първоначално през 2013 г. за PlayStation 3 и по-късно беше преиздадена за PlayStation 4 и PlayStation 5.

Играта проследява историята на Джоуъл, която е контрабандист в опустошения от инфекция свят, и Ели, младо момиче с тайнствена имунна система. Те тръгват на опасно пътешествие през САЩ, за да заведат Ели до група от учени, които могат да открият лек за заразата, която е превърнала хората в зомбита.

Soundtrack.bg

8 МАРТ

UNIVERSAL

ПРОМОЦИИ ЗИМА

Advertisement

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.