Soundtrack.bg

Хавиер Бардем може да изиграе Галактус във „Фантастичната четворка“

Испанският актьор Хавиер Бардем може да влезе в кино вселената на Marvel. Той е един от вариантите да изиграе злодея Галактус в предстоящия филм за Фантастичната четворка в MCU.

Продължавата да се увеличават слуховете, свързани с актьорите, които ще вземат участие в бъдещия филм. Наскоро, например, се появи информация, че Педро Паскал ще влезе в ролята на Рийд Ричардс. Засега обаче този слух, както и всички останали, не са потвърдени от страна на Marvel, които на този етап запазват мълчание.

Хавиер Бардем обаче е сред актьорите, набелязани да изиграят епичния злодей Галактус.

Според журналиста Джеф Снайдър, Marvel вече водят преговори с носителя на „Оскар“, но тук проблем може да се окаже натовареният му график и ангажиментите, които вече е поел. Един от тези проекти, в които той ще участва, е филмът за Формула 1 на Брад Пит, който се очаква да продължи продукция след стачките в Холивуд.

Според предишни слухове, за ролята на Галактус е бил набелязан и друг известен испански актьор – Антонио Бандерас.

Със сигурност ако Хавиер Бардем бъде привлечен за филма, това ще бъде изключителен удар за Marvel, имайки предвид неговите качества, харизма и екранно присъствие. Феновете имат големи надежди относно предстоящия филм за Фантастичната четворка, имайки предвид, че това са любими герои на Marvel почитателите. А сега те ще направят и своя дебют в MCU.

Очаква се новият филм за Фантастичната четворка да се появи на кино екран на 2 май 2025 година. Все още нямаме потвърдена информация за актьорите, които ще влязат в ролята на героите, но слухове определено не липсват. А дали имена като Педро Паскал и Хавиер Бардем действително ще се включат в проекта – това предстои да разберем.

В момента по кината е вторият филм за Капитан Марвел, а след него ще можем да гледаме и „Дедпул“ 3 – през лятото на следващата година. В платформата Disney+ пък феновете могат да се насладят на многото сериали на Marvel.

Soundtrack.bg

8 МАРТ

UNIVERSAL

ПРОМОЦИИ ЗИМА

Advertisement

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.