Soundtrack.bg
амбър хърд

Зак Снайдър е готов да възроди кариерата на Амбър Хърд

Режисьорът Зак Снайдър призна, че няма нищо против отново да работи с актрисата Амбър Хърд, въпреки цялото обществено недоволство по нейн адрес след загубеното дело срещу бившия ѝ съпруг Джони Деп.

Както е известно, след като загуби делото си срещу Деп, Амбър Хърд на 99% бе канселирана в кино индустрията, а феновете дори стартираха подписка тя да бъде премахната от продължението на „Аквамен“.

Зак Снайдър работи с нея за филма „Лигата на справедливостта“, като той призна, че не разбира тези обществени атаки срещу нея и не би имал нищо против отново да работи с нея.

„Просто не разбирам всичко това, което се случва“, сподели Снайдър. И добави: „Ако останалите не я харесват, не зная какво да кажа. Не бих се поколебал и за секунда да работя отново с нея“.

През 2017 година Амбър дебютира във вселената на DC, когато изигра Мера в „Лигата на справедливостта“. Тя повтори ролята си година по-късно, снимайки се в „Аквамен“. По-късно тя отново работи със Зак Снайдър, когато бе ангажирана да заснеме допълнителни сцени за режисьорската версия на „Лигата на справедливостта“.

След като загуби делото срещу Джони Деп, Хърд си взе почивка от актьорството. А сега бъдещето ѝ в Холивуд остава несигурно, като не е ясно дали тя ще продължи кариерата си. Ще имаме възможността да я гледаме в продължението на „Аквамен“, но там екранното ѝ време бе намалено след делото срещу Джони Деп.

Колкото до Зак Снайдър, следващият филм на режисьора ще бъде sci-fi спектакълът Rebel Moon – Part One: A Child of Fire. Снайдър е и един от авторите на сценария на филма, а в актьорския каст виждаме имена като София Бутеля, Чарли Хънам, Рей Фишър, Клеопатра Колман, Джена Малоун и други, сред които и великият сър Антъни Хопкинс. Филмът ще излезе на голям екран през месец декември, а ние наистина нямаме търпение да го гледаме!

Soundtrack.bg

8 МАРТ

UNIVERSAL

ПРОМОЦИИ ЗИМА

Advertisement

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.