Soundtrack.bg

„Приятелите“ се събират отново след смъртта на Матю Пери

Актьорският състав на „Приятели“ ще се събере отново след прочутия „Reunion“ отпреди време, но по тъжен повод – смъртта на Матю Пери.

Както е известно, комикът почина неочаквано, удавяйки се в собственото си джакузи. Не е тайна, че той имаше проблем със злоупотребата с медикаменти, вследствие на тежка зависимост.

Според информация в западните медии, останалите петима актьори от „Приятели“ могат да се съберат отново на предстоящите награди „Еми“, за да почетат паметта на починалия си колега. Те вече направиха това чрез специални изявления и чрез профилите си в социалните мрежи, но сега ще имат възможността да го направят и заедно. Те присъстваха и на погребението на Матю Пери, което се състоя на 3 ноември в Лос Анджелис – съвсем близо до студиото, където бе сниман „Приятели“.

Близък до актьорите източник сподели: „Джен, Лиса и останалите от актьорския състав искат публично да почетат паметта му, давайки му уважението, което той заслужава. Има вариант това да се случи по време на следващите награди „Еми“.

Източникът добавя: „Те биха се радвали да се съберат отново на сцената, за да говорят за него. Това ще бъде един уникален момент, в който те ще споделят спомените си за него и ще разкажат на света какъв човек наистина беше той“.

През 2021 година „приятелите“ се събраха за специален епизод, в който те посетиха снимачната площадка на сериала.

Наскоро един от създателите на „Приятели“ Марта Кауфман сподели, че е видяла Матю Пери в добро състояние преди актьорът да почине.

„Той изглеждаше по-добре, отколкото преди. Много се радвах, че това е така. Емоционално той бе в добро състояние. Точно беше спрял цигарите. И да – беше „чист“. Имаше желанието да помогне на други хора да се справят със своята зависимост. Това му даде цел в живота.“

Матю Пери почина на 28 октомври на 54-годишна възраст. Той приключи кариерата си с пет номинации за награда „Еми“ и една номинация за „Златен глобус“.

Soundtrack.bg

8 МАРТ

UNIVERSAL

ПРОМОЦИИ ЗИМА

Advertisement

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.